Πέμπτη 17/6/2021

Ο υπουργός Εσωτερικών στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού για την ψήφο των αποδήμων

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, είχε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς ο τρόπος εφαρμογής του νόμου για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, για την ψήφιση του οποίου, τόσο ο πρόεδρος της ΠαΔΕΕ βουλευτής Δυτικής Αυστραλίας κ. Π. Κατσαμπάνης, όσο και οι λοιποί ελληνικής καταγωγής βουλευτές, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, επισημαίνοντας ότι έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα, καθώς υλοποιείται η υπόσχεση που τους είχε δώσει προεκλογικά ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε τους βουλευτές πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα, ειδικά στη σημερινή εποχή, που η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με την προκλητικότητα της Τουρκίας, η οποία παραβιάζει κάθε αρχή του Διεθνούς Δικαίου.

Διαβάστε επίσης: Άνθρακες ο… θησαυρός στο Βερολίνο! Εύθραυστη η εκεχειρία – Διχασμένη η Ευρώπη

Όπως επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος, θα ήταν άσχημο, την ώρα που οι Τούρκοι απειλούν, εμείς ως Kοινοβούλιο να εμφανιζόμασταν να μη μπορούμε να συνεννοηθούμε, ούτε για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Και τόνισε ότι ο ελληνισμός πρέπει να είναι ενωμένος, για να μπορεί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ