Έξαλλος ο Τσίπρας με την απουσία Μεϊκόπουλου! Τι έγινε όταν είδε τον βουλευτή…

Must Read

Mία ενδιαφέρουσα σκηνή εκτυλίχθηκε στη Βουλή και στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπήρξε ένα… επεισόδιο που δεν πρόσεξαν πολλοί όταν εισήλθε στο Κοινοβούλιο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Ο Βουλευτής Μαγνησίας προσερχόμενος αργοπορημένος, καθώς το αυτοκίνητο του έπαθε λάστιχο, επιχείρησε να χαιρετήσει δια χειραψίας τον Αλέξη Τσίπρα. 

Εκείνος αρχικώς ανταπέδωσε τον χαιρετισμό, αλλά όταν κατάλαβε ποιος ήταν ο βουλευτής που χαιρετούσε τράβηξε απότομα το χέρι του, προφανώς δυσαρεστημένος για την απουσία του κ. Μεϊκόπουλου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αργοπορία του, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε έξαλλος. Στην αρχή προσπάθησε να παίξει πυροσβεστικό ρόλο η ‘Ολγα Γεροβασίλη που παρακολουθούσε τον διάλογο, αλλά ούτε αυτή κατάφερε κάτι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν πίστεψε την δικαιολογία του βουλευτή του και τα πνεύματα έδειχναν οξυμένα. Τότε επενέβη ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος σηκώθηκε, πήρε αγγαλιά τον Μεικοόπουλο και τον απομάκρυνε από την… «εμπόλεμη ζώνη».

Δείτε επίσης: Κόντρα Μαρινάκη-Σαββίδη σε όλα τα επίπεδα και στο βάθος το… τόπι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This