Κυριάκος: Kαμία ψήφος χαμένη σε μικρότερα κόμματα

Must Read

Ηχηρό μήνυμα στις 7 Ιουλίου ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνέχισε τις περιοδείες του στον Αλμυρό Βόλου. 

Ο  κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το βασικό μήνυμα της ΝΔ: «Να μη δώσουμε περιθώριο ούτε στην αποχή, αλλά ούτε και στην επιλογή μικρότερων κομμάτων, τα οποία σήμερα όλοι γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουν ρόλο και λόγο την επόμενη μέρα. Να μην αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ  και περιέγραψε τον στόχο της αυτοδυναμίας, λέγοντας ότι: «είναι πολύ σημαντικό το βράδυ της 7ης Ιουλίου ο τόπος να έχει σταθερή κυβέρνηση 4ετίας, και αυτό μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το εξασφαλίσει… Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη το βράδυ της Κυριακής. Αλλά θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτή η νίκη, όσο το δυνατόν ισχυρότερη». Εξήγησε ότι η η ισχυρή εντολή «θα μου δώσει δύναμη την επόμενη μέρα, να μην κάνω τους συμβιβασμούς που συχνά πρωθυπουργοί αναγκάζονται να κάνουν».

Επίθεση εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα που αποχώρησε από την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για την εκλογή των νέων αξιωματούχων: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι απών από αυτή τη συζήτηση και εκχώρησε -άκουσον άκουσον- στον πρωθυπουργό της Ισπανίας το δικαίωμα ψήφου της Ελληνικής Δημοκρατίας», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι μέχρι τις 7 Ιουλίου ακόμα, είναι Πρωθυπουργός της χώρας και δεν μπορεί με αυτόν τον προκλητικό τρόπο να περιφρονεί τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος. Μέχρι τότε οφείλει να εκπροσωπεί την πατρίδα μας επάξια στην ΕΕ, αντί να χρησιμοποιεί το χρόνο για να κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την 111 πτέρυγα μάχης στη Νέα Αγχίαλο, όπου δήλωσε μάλιστα συγκινημένος γιατί εκεί υπηρέτησε την θητεία του και πρόσθεσε: «Το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτό το οποίο μας επιτρέπει να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα διεθνή συμφέροντα της χώρας, με γνώμονα το σεβασμό στο διεθνές δίκαιο από θέση ισχύος». Διαβεβαίωσε ότι «εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς αυτής κρίσης». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This