Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Βολεύτηκε (και) ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου!

Από τον κρατικό κορβανά θα πληρώνεται για το επόμενο διάστημα ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, καθώς ανέλαβε την ευθύνη του Γραφείου Τύπου της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., ως σύμβουλος Επικοινωνίας στην επιχείρηση.

Προφανώς «εξαργυρώνοντας» την προεκλογική συνδρομή του στα επικοινωνιακά της Νέας Δημοκρατίας (συμμετείχε- μεταξύ άλλων- σε σεμινάρια που παρακολούθησαν τα «γαλάζια» στελέχη), ο κ. Παπαπαναγιώτου, που -όπως είχε αποκαλύψει τον Ιούλιο το newsbreak.gr- εθεάθη να πίνει καφέ με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή, ως… εκ θαύματος βρέθηκε επί της ουσίας μετακλητός υπάλληλος σε δημόσιο οργανισμό, ενώ έως τώρα κατάγγελλε τις περιπτώσεις αυτές.

Για παράδειγμα, ανέφερε μέσω του twitter: «Έναν ΕΝΦΙΑ τον “έφαγαν” οι μετακλητοί. Δύο δισ. αυξήθηκε η μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου από το 2015 έως σήμερα». Αντίστοιχη αναφορά έκανε επίσης διερωτώμενος «αν ζει κανένας καλύτερα σήμερα, απ’ ό,τι το 2014. Προφανώς 100.000 διορισμένοι, καμιά 70αριά σύζυγοι, μια διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ που έγινε καθηγήτρια παν/μίου, έμποροι του μεταναστευτικού, 3.000 μετακλητοί και ο Καρανίκας».

Τρεις αμαρτωλές επιχειρήσεις

Η επιχείρηση σε σχετικές ερωτήσεις σημειώνει ότι «είναι στην απόλυτη ευχέρεια του διευθύνοντος συμβούλου να κρίνει ποιες είναι οι ανάγκες της εταιρίας και αναλόγως να προσλάβει κόσμο», ενώ σε ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» και στην ερώτηση για τον μισθό του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου οι αρμόδιοι αρνήθηκαν να απαντήσουν, διαμηνύοντας παράλληλα -άκουσον άκουσον- πως «δεν υποχρεούνται να αναρτήσουν το ποσό στη Διαύγεια».

Δείτε επίσης: Κ. Μητσοτάκης στο Auschwitz: «Όλοι μας να δώσουμε την ιερή δέσμευση, να μην ξεχάσουμε ποτέ»

Η εταιρία Κτιριακές Υποδομές είναι τρεις αμαρτωλές επιχειρήσεις στη συσκευασία της μιας! Αποτελεί συνέχεια της αμαρτωλής ΔΕΠΑΝΟΜ (ήταν αρμόδια για την κατασκευή των νοσοκομείων ανά την Ελλάδα, με γνωστά αποτελέσματα), της ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική (είχε αναλάβει την κατασκευή δικαστικών μεγάρων, με επίσης γνωστά αποτελέσματα) και του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ).

Πρόκειται για την ίδια κρατική εταιρία στην οποία η προηγούμενη κυβέρνηση προσέλαβε εκατοντάδες υπαλλήλους, με ειδική νομοθετική ρύθμιση, αν και το αντικείμενό της έχει συρρικνωθεί σοβαρά. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αυξήσει το αντικείμενό της, με κάλυψη και της προηγούμενης κυβέρνησης, χωρίς σοβαρό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην έχει σοβαρή δραστηριότητα, αλλά έχει επικοινωνιακές ανάγκες…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ