Βολεύτηκε (και) ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου!

Must Read

Από τον κρατικό κορβανά θα πληρώνεται για το επόμενο διάστημα ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, καθώς ανέλαβε την ευθύνη του Γραφείου Τύπου της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., ως σύμβουλος Επικοινωνίας στην επιχείρηση.

Προφανώς «εξαργυρώνοντας» την προεκλογική συνδρομή του στα επικοινωνιακά της Νέας Δημοκρατίας (συμμετείχε- μεταξύ άλλων- σε σεμινάρια που παρακολούθησαν τα «γαλάζια» στελέχη), ο κ. Παπαπαναγιώτου, που -όπως είχε αποκαλύψει τον Ιούλιο το newsbreak.gr- εθεάθη να πίνει καφέ με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή, ως… εκ θαύματος βρέθηκε επί της ουσίας μετακλητός υπάλληλος σε δημόσιο οργανισμό, ενώ έως τώρα κατάγγελλε τις περιπτώσεις αυτές.

Για παράδειγμα, ανέφερε μέσω του twitter: «Έναν ΕΝΦΙΑ τον “έφαγαν” οι μετακλητοί. Δύο δισ. αυξήθηκε η μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου από το 2015 έως σήμερα». Αντίστοιχη αναφορά έκανε επίσης διερωτώμενος «αν ζει κανένας καλύτερα σήμερα, απ’ ό,τι το 2014. Προφανώς 100.000 διορισμένοι, καμιά 70αριά σύζυγοι, μια διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ που έγινε καθηγήτρια παν/μίου, έμποροι του μεταναστευτικού, 3.000 μετακλητοί και ο Καρανίκας».

Τρεις αμαρτωλές επιχειρήσεις

Η επιχείρηση σε σχετικές ερωτήσεις σημειώνει ότι «είναι στην απόλυτη ευχέρεια του διευθύνοντος συμβούλου να κρίνει ποιες είναι οι ανάγκες της εταιρίας και αναλόγως να προσλάβει κόσμο», ενώ σε ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» και στην ερώτηση για τον μισθό του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου οι αρμόδιοι αρνήθηκαν να απαντήσουν, διαμηνύοντας παράλληλα -άκουσον άκουσον- πως «δεν υποχρεούνται να αναρτήσουν το ποσό στη Διαύγεια».

Δείτε επίσης: Κ. Μητσοτάκης στο Auschwitz: «Όλοι μας να δώσουμε την ιερή δέσμευση, να μην ξεχάσουμε ποτέ»

Η εταιρία Κτιριακές Υποδομές είναι τρεις αμαρτωλές επιχειρήσεις στη συσκευασία της μιας! Αποτελεί συνέχεια της αμαρτωλής ΔΕΠΑΝΟΜ (ήταν αρμόδια για την κατασκευή των νοσοκομείων ανά την Ελλάδα, με γνωστά αποτελέσματα), της ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική (είχε αναλάβει την κατασκευή δικαστικών μεγάρων, με επίσης γνωστά αποτελέσματα) και του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ).

Πρόκειται για την ίδια κρατική εταιρία στην οποία η προηγούμενη κυβέρνηση προσέλαβε εκατοντάδες υπαλλήλους, με ειδική νομοθετική ρύθμιση, αν και το αντικείμενό της έχει συρρικνωθεί σοβαρά. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αυξήσει το αντικείμενό της, με κάλυψη και της προηγούμενης κυβέρνησης, χωρίς σοβαρό αποτέλεσμα. Μπορεί να μην έχει σοβαρή δραστηριότητα, αλλά έχει επικοινωνιακές ανάγκες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This