Διαγράφηκε από τη Ν.Δ. ο Ζαγοράκης μετά την απειλή ανεξαρτητοποίησης λόγω ΠΑΟΚ

Must Read

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε από την κοινοβουλευτική της ομάδα τον Θοδωρή Ζαγοράκη εξαιτίας της ανακοίνωσής του, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» προφανώς πικραμένος αλλά και ενοχλημένος από την εισήγησή αυτή, που φέρνει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη κοντά στον υποβιβασμό εάν πράγματι υιοθετηθεί, ενημέρωσε χθες το βράδυ τη Νέα Δημοκρατία ότι εάν γίνει αυτή η «αδικία-προϊόν σκοπιμοτήτων», ο ίδιος προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική της ομάδα και να παραμείνει στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως ανεξάρτητος. Τον πρόλαβαν, όμως, διώχνοντάς τον.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση της ΕΕΑ έχει την… υπογραφή του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος λίγες μόνο μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης, τις οποίες διερευνούσαν έπειτα από καταγγελία του Ολυμπιακού, άλλαξε δύο από τα μέλη της Επιτροπής. Το αποτέλεσμα κατά του ΠΑΟΚ κρίθηκε με ψήφους 3-2…

Λίγο νωρίτερα, άγνωστοι χάκαραν τη σελίδα του Λευτέρη Αυγενάκη στο διαδίκτυο.

Η δήλωση Ζαγοράκη

«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο.

Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς: Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ’ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί».

Δείτε επίσης: Σε «αναμμένα κάρβουνα» το Μαξίμου λόγω της άκαρπης συνάντησης των «Big 4»

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Ζητώ την εξαίρεση του Αθανάσιου Πλεύρη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This