Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Κώστας Κουκοδήμος: «Πληγή ο Αυγενάκης, εντεταλμένος συμφερόντων… να τεθεί εκτός Ν.Δ.»

Πυρ κατά βούληση από βουλευτές και στελέχη του ίδιου του κυβερνώντος κόμματος, εναντίον του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη που διεγράφη διαμαρτυρόμενος για την εισήγηση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού και ο Κώστας Κουκουδήμος εξέφρασε την έντονη αντίθεση στην εισήγηση της επιτροπής, επιρρίπτοντας όλη την ευθύνη στον υπουργό τον οποίο χαρακτήρισε «πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό» προσθέτοντας μάλιστα ότι «είναι εντεταλμένος συμφερόντων».

Παράλληλα κάνει λόγο για κάποιους «που μπήκαν από το παράθυρο στη ΝΔ». Η πλήρης δήλωση του είναι:

«Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι “πληγή” για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη ΝΔ. Αυτοί που “μπήκαν από το παράθυρο” στη Ν.Δ. θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού».

Δείτε επίσης: Διαγράφηκε από τη Ν.Δ. ο Ζαγοράκης μετά την απειλή ανεξαρτητοποίησης λόγω ΠΑΟΚ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ