Μαξίμου προς βουλευτές της ΝΔ: «Όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία διαγράφεται»

Must Read

Ξεκάθαρο μήνυμα από το Μαξίμου με αποδέκτες τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος: όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία διαγράφεται.

Η κυβέρνηση κατέθεσε χθες τροπολογία με την οποία «επιχειρείται ένας εύλογος εξορθολογισμός των κυρώσεων σε διαπίστωση παραβάσεων του αθλητικού νόμου», είπε στην Βουλή η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Η τροπολογία της κυβέρνησης -που θα ψηφιστεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι- προβλέπει την ποινή αφαίρεσης βαθμών αντί αυτής του υποβιβασμού, που ίσχυε μέχρι σήμερα για τις περιπτώσεις παράβασης του κανονισμού περί πολυϊδιοκτησίας.

Όπως λέει η υπουργός, η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτή την τροπολογία γιατί «απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία». Ωστόσο ακόμα και έτσι οι διαμαρτυρίες δεν έχουν κοπάσει καθώς ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την αφαίρεση βαθμών και ο Ολυμπιακός για την αλλαγή του νόμου.

Ανησυχώντας λοιπόν για πιθανές διαρροές(ειδικά από την Βόρειο Ελλάδα) και στριμωγμένο από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ονομαστική ψηφοφορία, το Μαξίμου στέλνει σαφές μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ: «Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων. Δεν μας αφορά αν διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ γιατί αφαιρούνται βαθμοί ούτε αν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός γιατί δεν υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ»

Πριν από λίγο ωστόσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και θέλοντας να δώσει τέλος στην συζήτηση για πιθανές διαρροές, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εμφανίστηκε βέβαιος πως «Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ονομαστική ψηφοφορία».

Δείτε επίσης: Το ποδόσφαιρο «στήνει» την κυβέρνηση στα… έντεκα μέτρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This