«Μην ανησυχείτε! Οι πλειστηριασμοί θα είναι… λίγοι», λέει ο ανεκδιήγητος κύριος Μπάμπης

Must Read

Ένας από τους αυθεντικούς αντιπροσώπους του μνημονιακού συνδικάτου στη χώρα, ο δημοσιολόγος Μπάμπης Παπαδημητρίου του Σκάι, ξαναχτύπησε χθες.

Θεωρώντας ότι να γίνεσαι προκλητικός σού εξασφαλίζει ένα μερτικό δημοσιότητας, έστω και αν προκαλείς το λαϊκό αίσθημα, ο βουλευτής της Ν.Δ. προσπάθησε να… καθησυχάσει όσους δανειολήπτες βρίσκονται σήμερα σε αναμμένα κάρβουνα, μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις Γεωργιάδη για το καθεστώς της (απροστάτευτης) πρώτης κατοικίας.

Να μην ανησυχούν οι Έλληνες πολίτες, συνέστησε από τον ΑΝΤ1 ο ανεκδιήγητος Μπάμπης, υποστηρίζοντας ότι οι πλειστηριασμοί θα είναι… λίγοι. Ξεπερνώντας, μάλιστα, τον γνωστό (απωθητικό) εαυτό του, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση θα απαλλάξει από την ομηρία τούς οφειλέτες, οι οποίοι κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν το σπίτι τους από τα «κοράκια» των τραπεζών! «Έχουμε βάλει πάρα πολλούς συμπατριώτες μας σε ένα καθεστώς ομηρίας. Όσο ήταν όμηροι τούς έλεγαν: «Δώσε μου την ψήφο σου, θα σε σώσω εγώ».

«Έμπαιναν σε καθεστώς προστασίας, αλλά το δάνειο παρέμενε. Το σχέδιο “Ηρακλής” θα δώσει τη δυνατότητα στις τράπεζες να πουν ότι “από σένα δεν περιμένω να εισπράξω”», είπε ο βουλευτής της Ν.Δ., παραβλέποντας χωρίς ντροπή ότι αυτό σημαίνει πως θα του πάρουν το σπίτι!

Όλα αυτά από τον άνθρωπο που προ καιρού υποστήριξε ξεδιάντροπα: «Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα». Ευτυχώς, δεν έχει ακόμη ζητήσει να φορολογηθεί ο αέρας που αναπνέουμε..

Δείτε επίσης: Βρούτσης: «Όχι αυξήσεις σε όλους – Δεν καθορίζω εγώ το πλαίσιο»

Κοίτα ποιος μιλάει! Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατακεραυνώνει τους δανειολήπτες… ξεχνώντας τα δικά του δάνεια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This