Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Αφόπλισε ο Βελόπουλος για το «Ορούτς Ρέις»: «Είναι σα να σου βιάζουν τη γυναίκα και να κάθεσαι να παρακολουθείς»

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για τη στάση που επέλεξε να κρατήσει απέναντι στην εισβολή του «Ορούτς Ρέις» απηύθυνε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Έλληνας πολιτικός αρχηγός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανίας Κασίμη χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντας «φοβιτσιάρηδες» τους ανθρώπους της Κυβέρνησης.

«Θα κάνω έναν παραλληλισμό, είναι σαν να μπαίνουν στο σπίτι σας, να σας βιάζουν τη γυναίκα και εσείς να παρακολουθείτε. Εγώ δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Όταν μου βιάζουν το σπίτι, όταν μπαίνουν ξεκάθαρα για να κάνουν έρευνες, όταν έχει απλώσει καλώδια το συγκεκριμένο πλοίο, δεν κάνει βόλτες. Έκανε έρευνες, λένε ψέματα στην ελληνική κυβέρνηση.

Το συγκεκριμένο καράβι για 12 ώρες έκανε έρευνες, με απλωμένα καλώδια χιλιομέτρων. Εάν είσαι σοβαρή χώρα το βυθίζεις. Αν το έκανε στο Ισραήλ η Τουρκία, δεν θα το βύθιζαν οι Ισραηλινοί; Εάν το έκανε στην Αίγυπτο, δεν θα το βύθιζαν οι Αιγύπτιοι; Απλά εμείς είμαστε οι φοβιτσιάρηδες», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δείτε επίσης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η επένδυση της Amazon Web Services

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ