Αφόπλισε ο Βελόπουλος για το «Ορούτς Ρέις»: «Είναι σα να σου βιάζουν τη γυναίκα και να κάθεσαι να παρακολουθείς»

Must Read

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για τη στάση που επέλεξε να κρατήσει απέναντι στην εισβολή του «Ορούτς Ρέις» απηύθυνε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Έλληνας πολιτικός αρχηγός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανίας Κασίμη χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντας «φοβιτσιάρηδες» τους ανθρώπους της Κυβέρνησης.

«Θα κάνω έναν παραλληλισμό, είναι σαν να μπαίνουν στο σπίτι σας, να σας βιάζουν τη γυναίκα και εσείς να παρακολουθείτε. Εγώ δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Όταν μου βιάζουν το σπίτι, όταν μπαίνουν ξεκάθαρα για να κάνουν έρευνες, όταν έχει απλώσει καλώδια το συγκεκριμένο πλοίο, δεν κάνει βόλτες. Έκανε έρευνες, λένε ψέματα στην ελληνική κυβέρνηση.

Το συγκεκριμένο καράβι για 12 ώρες έκανε έρευνες, με απλωμένα καλώδια χιλιομέτρων. Εάν είσαι σοβαρή χώρα το βυθίζεις. Αν το έκανε στο Ισραήλ η Τουρκία, δεν θα το βύθιζαν οι Ισραηλινοί; Εάν το έκανε στην Αίγυπτο, δεν θα το βύθιζαν οι Αιγύπτιοι; Απλά εμείς είμαστε οι φοβιτσιάρηδες», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δείτε επίσης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η επένδυση της Amazon Web Services

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This