Νέα πρόκληση! Μειονοτικοί δήμαρχοι σε εκδήλωση τουρκικού συλλόγου που προωθεί την ανεξαρτητοποίηση της «Δυτικής» Θράκης

Must Read

Έλληνες μειονοτικοί δήμαρχοι του νομού Ροδόπης και συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αρριανών, Ριντβάν Αχμέτ, και Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση αλυτρωτικού συλλόγου στην Τουρκία, που ζητάει τη δημιουργία «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

Οι δυο δήμαρχοι παραβρέθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην ομώνυμη πόλη (Προύσα/Bursa) της Τουρκίας.

Δείτε επίσης: Νέα εισβολή τουρκικών F-16 στο ελληνικό FIR – Άμεση αναχαίτιση από τους Έλληνες πιλότους

Ο χώρος στον οποίο έγινε η εκδήλωση ήταν στολισμένος με φωτογραφίες-αφίσες του σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ Ατατούρκ, και του ιδρυτή του μειονοτικού κόμματος Ισότητας-Ειρήνης-Φιλίας, Αχμέτ Σαδίκ, με τουρκικές σημαίες, αλλά και σημαίες της λεγόμενης… «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

Δείτε επίσης: Ο Κυριάκος μίλησε για πράσινη ανάπτυξη στην 115 Πτέρυγα Μάχης και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία

Οι Έλληνες αιρετοί, αλλά Τουρκόφρονες μουσουλμάνοι δήμαρχοι, που διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και με ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις της Τουρκίας, παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Ο δήμαρχος Αρριανών, μάλιστα, απευθύνθηκε από το βήμα στους παρευρισκόμενους, μιλώντας έχοντας δίπλα του τη σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης…

Δηλώσεις στο RumeliTV έκανε και ο δήμαρχος Οντέρ Μουμίν, με φόντο το σήμα του BTTDD.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τρίτο πλοίο-γεωτρύπανο, που αγόρασε η Τουρκία (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This