Ανοίγει η αγορά για επενδύσεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα

Must Read

Λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι επαφές της κυβέρνησής του με την χώρα της αραβικής χερσονήσου συνεχίζονται εντός των ελληνικών συνόρων. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας του Φόρουμ Διευρυμένης Στρατηγικής Συνεργασίας των δύο χωρών, ενώ ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Υπουργό Επικρατείας των ΗΑΕ, Σουλτάν Αλ Τζαμπέρ.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις Υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης με τα 30 μέλη της αντιπροσωπείας των ΗΑΕ, για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που εκτείνεται από την οικονομία και τις επενδύσεις, ως την άμυνα, την ενέργεια, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, στο Φόρουμ θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός για την Oικονομική Διπλωματία και την Eξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης.

Επίσης θα εκπροσωπηθούν σε ανώτερο επίπεδο τα Υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας και Πολιτισμού, ενώ παρόντα θα είναι και κυβερνητικά στελέχη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στους τομείς της Ενέργειας, της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Τουρισμού και της Γεωργίας.

Δείτε επίσης: Τα ηλεκτρονικά «δωράκια» της κυβέρνησης στους φορολογούμενους για να… χτυπήσει την φοροδιαφυγή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This