Πέμπτη 17/6/2021

Σε αναμμένα κάρβουνα οι «γαλάζιοι» ενόψει ανασχηματισμού – Ποιες καρέκλες τρέμουν και ποιοι μένουν στη θέση τους

«Μαύρο φίδι που τους έφαγε»! Αυτή τη φράση χρησιμοποίησε παρέα βουλευτών της Ν.Δ., που έπινε καφεδάκι στη Βουλή, για να χαρακτηρίσει όλους αυτούς τους υπουργούς που στο πρώτο κυβερνητικό επτάμηνο αδράνησαν.

Ερχεται ανασχηματισμός (για Μάρτιο μήνα λένε κάποιοι κύκλοι) και όσοι δεν μπήκαν αρχικά στην κυβέρνηση ευελπιστούν να… ανοίξουν τώρα την πόρτα. Κάποιοι, μάλιστα, δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για την αποτυχία συναδέλφων τους.

Το βουλευτικό παρεάκι, πάντως, έδειχνε σίγουρο για τον Χρήστο Σταϊκούρα, τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Δένδια.

«Μαχαίρι» λέγεται ότι θα πέσει στις γυναίκες που κατέχουν θέσεις κυβερνητικές, καθώς κάποιες «δεν το έχουν»!

Ανεξάρτητα, όμως, από τις κουβέντες του καφενείου και τα λόγια… της πλώρης, οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα έρχονται. Ηδη έχει σχηματιστεί εικόνα, ύστερα και από την αξιολόγηση των υπουργών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μαθαίνω ότι ακούγονται γκρίνιες -εσωτερικά- για τα υπουργεία Ανάπτυξης, Παιδείας και Εργασίας. Αγνωστες, όμως, είναι οι προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το τι θα πράξει στο τέλος…

Δείτε επίσης: Ο «σκληρός» Μπογδάνος έκανε αγωγή σε νεαρή χρήστρια του facebook για… καρδούλες και likes

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ