Εμφανίστηκε ο «Σαράφης» – Ποιον όρο έθεσε για να καταθέσει στην προανακριτική

Must Read

Επιστολή έστειλε ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική επωνυμία «Μάξιμος Σαράφης», που δεν εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και αναζητείται για βίαιη προσαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Σαράφης» ζητεί να καταθέσει μόνο υπό την προϋπόθεση χρησιμοποίησης ηλεκτρονικών μέσων και με αλλοίωση χαρακτηριστικών, επαναλαμβάνοντας, ουσιαστικά, τα όσα είχε πει την περασμένη Τρίτη, στις 14:30 όταν επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενώ τα μέλη της προανακριτικής τον περίμεναν στις 16:00 και δεν εμφανίστηκε.

Δείτε επίσης: Οι συνδικαλιστές «σφάζονται» (ξανά) για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Ο «Μάξιμος Σαράφης» επικοινώνησε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης με την Αστυνομία και το Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων, ενημερώνοντας ότι είναι έτοιμος να καταθέσει υπό την συγκεκριμένη προϋπόθεση. Η ΕΛΑΣ ενημέρωσε με την σειρά της την προανακριτική ότι ο Σαράφης επιθυμεί να εξεταστεί με τον τρόπο που του είχε πει η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Η επιστολή των μελών της Προανακριτικής

Νωρίτερα, τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής έστειλαν επιστολή με την οποία ζητούν από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διασφαλίσει ότι θα καταθέσουν στην προανακριτική Novartis οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Ολόκληρη η επιστολή της προανακριτικής Novartis στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This