Ο «διπλοθεσίτης» κύριος υποδιοικητής

Must Read

Τι κι αν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε υπάρξει η δέσμευση προεκλογικά ότι όσοι θα αναλάμβαναν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό θα έπρεπε να εγκαταλείψουν τις κομματικές τους θέσεις; Φαίνεται, ο κανόνας αυτός δεν ίσχυσε για όλους. Ο λόγος για τον Νίκο Παγώνη, ο οποίος τοποθετήθηκε σε θέση υποδιοικητή στο ΕΤΕΑΕΠ εδώ και αρκετούς μήνες, διατηρώντας ταυτόχρονα μία από τις πιο ισχυρές θέσεις εντός της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή αυτή του γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων.

Η «διπλοθεσία», που παραβιάζει τον πρωθυπουργικό κανόνα κανείς δεν μπορεί να είναι και στο κόμμα και σε κρατική θέση, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια εντός και εκτός του κόμματος. Το αυτί του ίδιου πάντως δεν φαίνεται να ιδρώνει. Ισως γιατί ο κ. Παγώνης έχει… πλάτες. Είναι από τους πρώτους που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της ΔΗ.ΣΥ., του κόμματος που ηγήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από τα τέλη του 2010, και το οποίο σύντομα έβαλε λουκέτο.

Δείτε επίσης: Ποιος είναι βουλευτής Ανδρέας Πάτσης, επικεφαλής εισπρακτικής εταιρείας και κουμπάρος του Στέλιου Πέτσα

Τυγχάνει δε και κουμπάρος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη. Όπως φαίνεται, συνεχίζουν να υπάρχουν στην κυβερνώσα παράταξη δύο μέτρα και δύο σταθμά, ακόμη κι όταν αυτά συγκρούονται με τις προεδρικές ή πρωθυπουργικές οδηγίες.

Πηγή: «κυριακάτικη Δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This