Εκείνη δημοσιογράφος, εκείνος πρωτοκλασάτος με… βέρα στο δεξί! Ε, ρε γλέντια…

Must Read

Εκείνος είναι διάσημος πρωτοκλασάτος και εκείνη δημοσιογράφος, νέα ωραία και αρκετά «προωθούμενη»…

Γνωρίστηκαν στα παρασκήνια ενημερωτικής εκπομπής και η έλξη ήταν σχεδόν ακαριαία! Άλλωστε μοιάζει αρκετά με την σύζυγο (ναι, «ξεχάσαμε» να σας πούμε ότι ο… διάσημος είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με μια ωραιότατη κυρία).

Βέβαια η σύζυγος του έχει συγχωρήσει αρκετές φορές τα «τσιληπουρδήματα», όμως αυτή τη φορά το πράγμα ξέφυγε… και αυτό διότι ενώ της προηγούμενες φορές, υπήρχαν μόνο υποψίες, αυτή τη φορά υπήρξαν και… μάρτυρες.

Και ένα μυστικό που το γνωρίζει πάνω από ένας, παύει να είναι μυστικό!

Έτσι αν και ο… διάσημος ήταν προσεκτικός και φρόντιζε να κάνει τα ραντεβουδάκια τους σε περιοχές των –πολύ- νοτίων προαστίων, μια και μένει στα βόρεια (τώρα στα βόρεια της Ελλάδος, στα βόρεια της Αθήνας δεν θα σας το αποκαλύψουμε ακόμα), «έσπασε ο διάολος το ποδάρι του» και τους είδαν να βγαίνουν μαζί-μαζί από το κρατικό αυτοκίνητο!

Το ένα έφερε το άλλο και η ωραιότατη σύζυγος έμαθε το «τρίπτυχο» των αμαρτωλών ερωτημάτων: Που, πότε και ποια! Και κάπως έτσι άρχισε ο «πόλεμος»…

Βέβαια και οι δύο, έχουν ένα ταραχώδες παρελθόν και μικρά παιδιά, οπότε έχει γίνει μια προσπάθεια να κρατήσουν χαμηλούς τόνους! Η σύζυγος έβαλε βέτο όσον αφορά την νεαρή ωραιοτάτη δημοσιογράφο λέγοντας: «Σου έχω συγχωρήσει πολλά, αλλά αυτό παραπάει! Κόφτο τώρα»…

Όσο για τον «ψιθυριστή», να πούμε ότι τρίβει τα χέρια του, διότι η κόντρα των δύο πολιτικών ανδρών είναι γνωστή και κρατάει χρόνια!

Το ερώτημα είναι αν θα… υπακούσει στις εντολές της συζύγου ή θα πάει «με το μαχαίρι στα δόντια» όπως του αρέσει να κάνει τουλάχιστον στον πολιτικό του βίο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This