Βορίδης εκτός γραμμής Μητσοτάκη: «Το ζήτημα της αποσυμφόρησης των νησιών ποτέ μα ποτέ δεν αποτέλεσε πολιτική της ΝΔ» (video)

Must Read

Ποιος κάνει πλάκα σε ποιον δε μπορούμε να καταλάβουμε σε αυτή τη χώρα.

Ή μεταξύ τους οι κυβερνώντες και γενικότερα οι πολιτικοί δεν συνεννοούνται σωστά είτε θεωρούν την κοινωνία εντελώς άβουλη και αποχαυνωμένη.

Τελευταίο «κρούσμα» αφορά το πολυσυζητημένο και μείζον ζήτημα της αποσυμφόρησης των ελληνικών νησιών από τους μετανάστες που καταφθάνουν κατά χιλιάδες.

Για το συγκεκριμένο θέμα, λοιπόν, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που βρέθηκε καλεσμένος, ο Μάκης Βορίδης «βγήκε από τη γραμμή» Μητσοτάκη και υπογράμμισε με σχετικό στόμφο πως «το ζήτημα της αποσυμφόρησης ποτέ μα ποτέ μέχρι σήμερα δεν αποτέλεσε πολιτική της Νέας Δημοκρατίας».

Θα έχει απολέσει από τη μνήμη του εικάζουμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος, μιλώντας επίσης για το φλέγον ζήτημα είχε σημειώσει πως «για εμάς αποτελεί άμεση προτεραιότητα η αποσυμφόρηση των νησιών».

Ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία, η τεχνολογία έχει προχωρήσει, τα οπτικοακουστικά υλικά σώζονται και χρησιμοποιούνται ως ντοκουμέντα αρκετά συχνά για να συνειδητοποιούμε το δούλεμα που πάει ψιλό γαζί.

Δείτε επίσης: Η απάντηση-ανάρτηση του Μουτζούρη για τη χειρονομία

https://vimeo.com/394402412

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This