Ο Κ. Μητσοτάκης αναθέτει νέες αρμοδιότητες στον Παναγιώτη Πικραμμένο

Must Read

Νέες αρμοδιότητες ανέθεσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως Παναγιώτη Πικραμμένο, όπως είναι τα θέματα του Αγίου Όρους, το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων, η συγκρότηση επιτροπών και ομάδων εργασίας, αλλά και η κατάθεση προτάσεων στον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα σχετικά με την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, με την υπ’ αριθμ. Υ13/27.2.2020 απόφασή του ο Πρωθυπουργός τροποποιεί την προγενέστερη Υ11/16.7.2020 απόφασή του και αναθέτει στον αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Πικραμμένο τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

α) Η αναπλήρωση του Πρωθυπουργού σε απουσία ή κώλυμά του,

β) η συμμετοχή στα όργανα παρακολούθησης του Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων,

γ) η ρύθμιση οριζόντιων θεμάτων που αφορούν τις ανεξάρτητες Αρχές, περιλαμβανομένης της νομοθετικής πρωτοβουλίας,

Δείτε επίσης: Η Κομισιόν ενισχύει την Ελλάδα με ακόμη 100 συνοριοφύλακες, αεροπλάνο, ταχύπλοο σκάφος και οχήματα με θερμικές κάμερες (video)

δ) η εποπτεία της υλοποίησης του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδος και των εθνικών δραστηριοτήτων της Ελληνικής Προεδρίας της Διεθνούς Συμμαχίας για την μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA) το έτος 2021,

ε) η συγκρότηση επιτροπών και ομάδων εργασίας και η κατάθεση προτάσεων στον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά με την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης,

στ) η εποπτεία υλοποίησης της πολιτικής για ζητήματα του Αγίου Όρους και η προώθηση της λήψης συναφών μέτρων και

ζ) η εκπλήρωση οποιουδήποτε ειδικού έργου που του αναθέτει ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This