Αποφασίστηκε το γενικό «λουκέτο» – Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα! (video)

Must Read

Ανακοινώθηκε τελικά το κλείσιμο των εμπορικών κέντρων, των καφέ αλλά και των εμπορικών καταστημάτων!

Συγκεκριμένα, μετά από ανακοίνωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του εκπροσώπου του υπουργείου Σωτήρη Τσιόδρα στην οποία ανέφεραν ότι τα κρούσματα έφτασαν τα 190, 11 εκ των οποίων «ορφανά», κλειστά θα παραμείνουν καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες – όλα τα καταστήματα εστίασης – πλην των delivery και των take away. Κλείνουν επίσης πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα. Μένουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, τα φαρμακεία και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσει τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των χώρων εστίασης.

Και αυτό διότι το τελευταίο που χρειάζεται κυβέρνηση και η χώρα γενικότερα είναι μια αντιπολίτευση απέναντί του.

Με λίγα λόγια ο Κυριάκος ακολουθεί την τακτική του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος δεν δίσταζε, ότι διαφορές και αν είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να σηκώνει το τηλέφωνο και να επικοινωνεί με τον Αντρέα Παπανδρέου. Αυτό που μέλλει να αποδειχθεί είναι αν ο Αλέξης έχει «μάθει» αρκετά από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

https://vimeo.com/397469334

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This