Ο Κώστας Λούλης διόρισε τη σύζυγό του στο Υπουργείο και πήγανε ταξιδάκι αναψυχής στην… υγειά των κορόιδων!

Must Read

Ο πρώην αλευροβιομήχανος και γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Κώστας Λούλης και η σύζυγός του, την οποία προσέλαβε στο υπουργείο Τουρισμού με μισθό 1.458 ευρώ, έκαναν ταξιδάκι αναψυχής στην Κωνσταντινούπολη με τα έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαγνησία», η Ελένη Τζελέπογλου διορίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες ως μετακλητή υπάλληλος στο υπουργείο Τουρισμού, από το οποίο θα παίρνει έναν μισθό διόλου ευκαταφρόνητο για τις μέρες μας.

Βέβαια, η μεγάλη οικονομική επιφάνεια του κ. Λούλη του επέτρεπε να εξασφαλίσει στην αγαπημένη του σύζυγο ό,τι επιθυμεί, αλλά εκείνος θεώρησε πως δεν θα έβλαπτε κανέναν να λαμβάνει και έναν μισθό από το Ελληνικό Δημόσιο για να… συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα!

Έτσι, «με την υπ’ αριθμόν 19125/24.10.2019 απόφαση του υπουργού Τουρισμού, η Τζελέπογλου Ελένη του Σοφοκλή διορίστηκε από τις 10 Σεπτεμβρίου 2019 σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, κατηγορίας ΔΕ και με ΜΚ 11, δηλαδή βασικό μισθό 1.458 ευρώ, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη», όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019.

Στα 1.660 ο λογαριασμός

Όμως η ενίσχυση που εξασφάλισε η κυρία Τζελέπογλου στον οικογενειακό κορβανά φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για ένα ταξιδάκι κι έτσι ο (και βιομήχανος) κ. Λούλης χρέωσε με την πρώτη ευκαιρία τα δημόσια ταμεία με τα έξοδα, συνδυάζοντας το… τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Δείτε επίσης: «Ένεση» 37 δισ. ευρώ στις χώρες της Ε.Ε. για τον κορωνοϊό

Μαζί με τη σύζυγό του ταξίδεψαν από τις 25 ως τις 27 Νοεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να λάβουν μέρος στην κοινή συνάντηση της ομάδας εργασίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) για τη συνεργασία στον τουρισμό και τον πολιτισμό. Ο λογαριασμός ανήλθε στα 1.660 ευρώ και πληρώθηκε από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Τουρισμού (ΑΔΑ: Ω8Μ5465ΧΘΟ-ΦΕ8).

Σύμφωνα πάντα με τη «Μαγνησία», το επαγγελματικό προφίλ της κυρίας Τζελέπογλου στο Linkedin αναφέρει ότι, αφού αποφοίτησε από το Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Κολλέγιο Bryn Mawr των ΗΠΑ (1991-1993), ενώ συνέχισε τις σπουδές της στα Οικονομικά στο Αμερικανικό Κολλέγιο στην Ελλάδα (1993-1995). Επίσης, φέρεται ότι απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA Graduate Business School (2004-2006).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This