«Σφυροκόπημα» Βελόπουλου στην κυβέρνηση για τους μετανάστες της Τζιάς

Must Read

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για τη στάση της στο Μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντας από το βήμα της Βουλής ότι αυτή δεν κάνει καλά τη δουλειά της, με αφορμή το πλοίο που ανενόχλητο αποβίβασε 190 μετανάστες στην Τζια.

Ο κ. Βελόπουλος σημείωσε ότι όσοι μεταφέρονται τις τελευταίες ημέρες στην ηπειρωτική χώρα θα… μείνουν εδώ και κάλεσε τους κυβερνώντες να πάνε τους λαθρομετανάστες σε ακατοίκητα νησιά με δομές, περίθαλψη και να τους βάλουν σε καραντίνα. Όσοι είναι καλά να πηγαίνουν πίσω στις χώρες τους και όσοι δικαιούνται άσυλο να το παίρνουν.

Δείτε επίσης: Μηταράκης για πρόσφυγες στην Τζια: «Θα μείνουν για ασφάλεια 15 μέρες»! Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Υπενθύμισε την περίπτωση του πλοίου με τους 190 λαθρομετανάστες που έφυγε από την Τουρκία και έφτασε χωρίς να τους δει κανείς, χωρίς έλεγχο, στην Τζια. Αυτούς τους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κ. Βελόπουλος, η κυβέρνηση θα τους πάρει από εκεί και θα τους πάει στην Ελευσίνα και τη Μαλακάσα, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «ντροπή».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στο Καστελόριζο, το οποίο πλέον έχει λαθρομετανάστες τριπλάσιους από τους κατοίκους, γεγονός που είναι ιδιαίτερα προβληματικό για ένα νησί που είναι η γραμμή άμυνας της χώρας. «Αν ήμουν εγώ υπουργός, δεν θα έμενε εκεί κανένας λαθρομετανάστης» συμπλήρωσε, λέγοντας ότι μπορεί να είναι και 5η φάλαγγα, αφού δεν γνωρίζουμε τίποτε για το από πού ήρθαν αυτοί και πού πηγαίνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This