Σάββατο 19/6/2021

«Στρίβειν δια του αρραβώνος» για τους πλειστηριασμούς κύριε Γεωργιάδη;

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη με τους δημοσιογράφους Σπύρο Σουρμελίδη, Φοίβο Κλαυδιανό και τον Δημήτρη Ριζούλη.

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός είπε σχετικά με την αισχροκέρδεια οτι δεν έχει αποκλείσει την διατίμηση και ότι δεν είναι “Ιερό Τοτέμ” και ότι έχει δικαίωμα να βάλει πρόστιμο μέχρι 1.000.000 ευρώ στα φαινόμενα αισχροκέρδειας, ενώ συμπλήρωσε ότι «με το δικό μας νόμο κανένας δεν θα αισχροκερδεί»! (κάτι που δεν έχουμε δει να κάνει μέχρι τώρα, έστω και μικρότερα πρόστιμα μια και βοά ο τόπος για υπερτιμολογήσεις προϊόντων που ο κόσμος έχει τεράστια ανάγκη).

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της οικονομίας είπε ότι είναι δεδομένο ότι θα έχουμε μεγάλη ύφεση αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας του κόσμου και εκτίμησε πως δεν θα υπάρξουν άλλες απολύσεις.

Τα αίματα άμαψαν όταν ρωτήθηκε για το θέμα των πλειστηριασμών! Εκεί είπε οτι δεν γίνονται πλειστηριασμοί μια και τα δικαστήρια δεν δικάζουν, για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος Δ. Ριζούλης ότι τους πλειστηριασμούς τους κάνουν οι συμβολαιογράφοι και όχι τα δικαστήρια, οπότε να σταματήσει να λέει ψέματα…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φανερά αμήχανος άρχισε να ειρωνεύεται προσπαθώντας να ξεγλιστρήσει από τις ερωτήσεις κάτι που εκνεύρισε και τους τρεις δημοσιογράφους…

Τελικά τον «έσωσε» ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος, όμως το θέμα θα πάρει διαστάσεις μια και η απαντήσεις του Υπουργού ήταν τουλάχιστον παιδαριώδεις.

Δείτε το απόσπασμα με την έντονη διαμάχη του Υπουργού με τον δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «δημοκρατία» Δημήτρη Ριζούλη:

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ