Η βουλευτής Μερόπη Τζούφη συγκινεί με την αφιέρωση στη γιατρό-κόρη της Στεφανία, που μάχεται την πανδημία

Must Read

Καθημερινά γράφονται και νέες ιστορίες στο «ιατρικό έπος» που ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας, με μία από αυτές να είναι κι εκείνη της Στεφανίας Μακαρίου, κόρης της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπης Τζούφη.

Η Στεφανία, η οποία έπεσε όπως το μήλο κάτω από τη μηλιά και έγινε γιατρός σαν τη μαμά της, κάνει συνεχείς εφημερίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η βουλευτής-μαμά που τη σκέφτεται και ανησυχεί, άνοιξε τα παλιά της κιτάπια και, ανάμεσα στα βιβλία της, βρήκε κάτι ζωγραφιές της Στεφανίας, από την εποχή που έκανε εφημερίες η ίδια.

Η μικρή Στεφανία ζωγράφιζε τότε για τη μαμά της, η οποία της έλειπε, καθώς περνούσε ατέλειωτες ώρες στο νοσοκομείο.

στεφανια ζωγραφιες

Σήμερα, που η γιατρός-κόρη ζει στην καρδιά της πανδημίας, η Μερόπη Τζούφη τής αφιερώνει εκείνη τη ζωγραφιά της, στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Στη Στεφανία που εφημερεύει στους καιρούς του κορωνοϊού, σηκώνοντας τον βαρύ σταυρό της γενιάς των νέων υγειονομικών υπαλλήλων, που στελεχώνουν τα δημόσια νοσοκομεία απανταχού του κόσμου. Ανακάλυψα μέσα στα βιβλία μου τη ζωγραφιά από τα μικρά χεράκια της, αφιερωμένη στη μαμά της, που εφημέρευε στα ίδια εξωτερικά ιατρεία σε άλλους καιρούς, όχι εύκολους, όχι όμως τόσο επικίνδυνους… 

Και τώρα στα ”μετόπισθεν”, αγωνιώντας για όλους, νεότερους και μεγαλύτερους, απαιτώντας την άμεση προστασία των μαχητών και των μαχητριών της πρώτης γραμμής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This