Προκαλεί η Γιάννα Αγγελοπούλου – Διατυμπανίζει τα χρήματα που έδωσε από το… υστέρημά της

Must Read

Συνεχίζει να διχάζει, αντί να ενώνει, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία επιχειρεί να αυτοπροβληθεί για τα χρήματα που προσφέρει η οικογένειά της με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτοί που έχουν πρέπει να δίνουν. Η οικογένειά μου το κάνει όποτε υπάρχει ανάγκη, είναι υποχρέωσή μας στον τόπο μας. Αλλά εξίσου σημαντική είναι η προσφορά όλων όσοι πειθαρχούν ή βοηθάνε εθελοντικά. Και, κυρίως, όσων δουλεύουν χωρίς να παίρνουν κάτι παραπάνω» ήταν η χαρακτηριστική προκλητική ανάρτηση της κυρίας Αγγελοπούλου στο twitter, την οποία στηλίτευσαν οι ακόλουθοί της με μια σειρά κριτικών σχολίων.

«Εσείς δίνετε ψίχουλα απ’ το υπερπερίσσευμά σας… Εμείς ανακεφαλαιώνουμε τράπεζες απ’ το στέρημά μας, για να μπορείτε να παίρνετε αέρα θαλασσοδάνεια» έγραψε ένας εξ αυτών, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Έχετε αυτά που μας λείπουνε και δίνετε όσα χρειάζεστε για συχωροχάρτι, αλλά ξύπνησε ο κόσμος, κυρα-Γιάννα μου».

Δείτε επίσης: Στα… μπαλκόνια υπουργοί και βουλευτές για να τιμήσουν την εθνική επέτειο

Κάποιος τρίτος έγραψε πως «όχι από αυτά που περισσεύουν, και εσείς έχετε αρκετά…», ενώ δύο άλλοι ακόλουθοί της διατύπωσαν πιο σκληρά ερωτήματα. «Για τόσο ηλίθιους μας περνάτε;» ρώτησε ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος ανέφερε: «Μα δεν ντρέπεστε καθόλου; Αναρωτιέμαι. Ξιπασιά ή… γκαγκά; Μάλλον το δεύτερο…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This