Από τις Πρέσπες στο ΝΑΤΟ: Μια εικόνα… ίσον χίλιες ψευτιές, από τρεις ξεχασιάρηδες «γαλάζιους» πρωτοκλασάτους

Must Read

Στην κεντρική εικόνα βλέπουμε το ιστορικής πλέον σημασίας τουιτάρισμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών:

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ό μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO & προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας».

Ακριβώς από κάτω είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ο μπουμπούκος και ο βουλευτής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης στο συλλαλητήριο της Αθήνας εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μια εικόνα, λένε, ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Μπορεί, όμως, η ίδια εικόνα να ισοδυναμεί και με την εκποίηση χιλιάδων χρόνων ελληνικής Ιστορίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να κοντράρει τους Σκοπιανούς, παρά τις αναρίθμητες εκ μέρους παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών που διέπραξαν, αλλά τους συνεχάρη κι από πάνω επειδή μπούκαραν στο ΝΑΤΟ.

Αντί να βάλουν τους Σκοπιανούς στη θέση τους, τους έβαλαν στο ΝΑΤΟ!

Αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε τον λογαριασμό του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στο twitter για να διαβάσετε τα συχαρίκια που στέλνουν στην κυβέρνηση οι κατενθουσιασμένοι ψηφοφόροι της, οι οποίοι νόμιζαν ότι θα αντιστεκόταν στη Συμφωνία των Πρεσπών, θα την αναθεωρούσε, θα τη βελτίωνε, θα την καταργούσε.

Ηταν, πάντως, ειλικρινή τα συχαρίκια του ελληνικού ΥΠΕΞ και εξίσου ειλικρινή τα καντήλια που κατέβασαν και συνεχίζουν να κατεβάζουν οι εκλογείς.

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι οι 28 ισλαμικές πόλεις οι οποίες ιδρύονται σε διάφορα σημεία της επικράτειας με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε την παραμονή της επετείου της Εθνεγερσίας…

Υ.Γ.
«Αντε, επιτέλους, να περάσει ο κορονοϊός για να ξαναρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του ο Κώστας Σημίτης. Λείπει σε όλους μας…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This