Κυριακή 13/6/2021

Η Ρένα Δούρου «μπούκαρε» στο Τζάνειο Νοσοκομείο ως… μασκοφόρος!

Η Ρένα Δούρου επισκέφθηκε το Τζάνειο Νοσοκομείο, για να συναντηθεί, όπως είπε, με τους ήρωες της πρώτης γραμμής, για την κοινωνική πρόνοια και τη δημόσια υγεία.

Όμως, η πρώην περιφερειάρχης και νυν τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά φορώντας μάσκα, προετοιμαζόμενη, προφανώς, για το γεγονός ότι, πολύ σύντομα, θα αποτελεί μόνιμο αξεσουάρ για όλους μας.

«Η Δύναμη Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής έκανε πράξη τη στήριξη στη δημόσια υγεία με 25.000.000 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Μεταξύ τους είναι και η λειτουργία της νέας καρδιολογικής πτέρυγας στο Τζάνειο Νοσοκομείο που χρηματοδότησε, όπως και την αγορά ιατρικού εξοπλισμού (αγγειογράφου και στεφανιογράφου) ύψους 1.300.000 ευρώ. Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που ξεκίνησε η Δύναμη Ζωής κατά τη θητεία της, για τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η Ρένα, μετά τη συνάντησή της με τους γιατρούς.

Φεύγοντας, έβαλε και τη δική της υπογραφή σε μια μεγάλη αφίσα που υπάρχει στην είσοδο του νοσοκομείου, ως αφιέρωμα σε γιατρούς και νοσηλευτές.

Εκεί όπου έχουν υπογράψει δεκάδες γιατροί και ασθενείς, στη διάρκεια αυτής της πανδημίας, εκεί έβαλε το όνομά της και η Ρένα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ