Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Από τα παρδαλά πουκάμισα του Βαρουφάκη στα… ροζ μπλουζάκια του Αρσένη

Μάλλον στο Μέρα25, έχουν κολλήσει την ενδυματολογική ασθένεια του Γιάνη, με ένα …ν Βαρουφάκη! Από τα παρδαλά πουκάμισα του Βαρουφάκη, περάσαμε στα ροζ μπλουζάκια του Κρίτωνα Αρσένη, που αφού πέρασε από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε ως βουλευτής του Μέρα 25!

Ιδού λοιπόν πως ο λαμπρός γόνος που ως ευρωβουλευτής είχε το προσωνύμιο ο Ταρζάν των Βρυξελλών και έλαμψε για την αγάπη του για τις φάλαινες και τις εμφανίσεις του σε σε συνέδρια με θέμα: «Less Meat = Less Heat» (λιγότερο κρέας = λιγότερη ζέστη), υποστηρίζοντας ότι η υπερβολική κατανάλωση κρέατος ευθύνεται για την κλιματική αλλαγή.

Με αυτές τις απόψεις ο Κρίτων έκανε πρεμιέρα σήμερα με αυτήν την αμφίεση στην ΕΡΤ.

Για την ιστορία μητέρα του Μαρία Αρσένη υπήρξε η «πιο διορισμένη»  γυναίκα του ΠΑΣΟΚ από το 1982 ως το 2008. Νομάρχης, γενική γραμματέας, υφυπουργός, βουλευτής, πολιτικό συμβούλιο, μεγάλοι διεθνείς οργανισμοί τίποτα δεν αντιστάθηκε στην Μαρία Αρσένη επί 30 χρόνια.

Παρότι σκληροπυρηνική «παπανδρεϊκή» η Μαρία Αρσένη ακόμη και το 1996, επί Κώστα Σημίτη κατόρθωσε να τεθεί επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στον Οργανισμό Συνεργασίας Εύξεινου Πόντου.

Εξελέγη αντιπρόεδρος και έπειτα Πρόεδρος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού αυτού, στον οποίο συμμετέχουν χώρες από την Βαλκανική και τον Εύξεινο Πόντο και βρήκε τον τρόπο να τοποθετήσει κάπου εκεί και τον γιό της Κρίτωνα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ