Το «ευχαριστώ» του Νοσοκομείου Παμμακάριστος για την στήριξη από την Πλεύση Ελευθερίας

Must Read

Με επιστολή του προς την Πλεύση Ελευθερίας και την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παμμακάριστος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την δωρεά της Πλεύσης Ελευθερίας προς το Νοσοκομείο.

Να θυμίζουμε ότι Ζωή Κωνσταντοπούλου, διέθεσε την χρηματοδότηση τριών μηνών στον αγώνα κατά της Πανδημίας.

Παρακάτω ολόκληρη η επιστολή:

“Ευχαριστούμε πολύ το κόμμα «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», το οποίο μετά από πρόταση της Επικεφαλής του, κυρίας Κωνσταντοπούλου Ζωής, επιδεικνύοντας αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης ενισχύει με τη δωρεά του, την ποιοτικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου μας στον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές στιγμές για τη δημόσια υγεία ως κέντρο αποκλειστικής νοσηλείας ασθενών με COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό η δωρεά σας, αποτελούμενη από τα παρακάτω είδη: τρεις (3) νοσοκομειακές κλίνες για χρήση ΜΕΘ και ΜΑΦ, με τα στρώματά τους και δύο (2) κλιβάνους σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας (7η Τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ., με θέμα ΕΗΔ 2Ο, της 13-4-2020) έγινε αποδεκτή. Τέτοιες ενέργειες που διακρίνονται από ευαισθησία και κοινωνική προσφορά προς το συνάνθρωπο θα πρέπει να αποτελούν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση.

Εξαίρουμε τη συνεισφορά και την κοινωνική ευαισθησία του κόμματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουμε την άοκνη προσπάθεια με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας γνωρίζοντας πως έχουμε άξιους συνοδοιπόρους.

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Θρασύβουλος Ν. Λαδόπουλος”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This