29-5-2020

Άδωνις Γεωργιάδης για δάνεια: «Δεν έχω ζητήσει και δεν έχω λάβει καμία ειδική μεταχείριση»

Νεότερες διευκρινίσεις έδωσε στην εφημερίδα «δημοκρατία» ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τα δάνειά του και όσα αναφέρονται στο πόθεν έσχες που κατέθεσε. Όπως έγραψε την Τετάρτη η εφημερίδα στα σχετικά έγγραφα που δημοσιοποίησε η Βουλή φαίνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης πλήρωσε πολύ μικρά ποσά τα έτη 2016-2017-2018 παρότι τα δάνειά του είναι τεράστια και ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε στις νέες του διευκρινήσεις ότι στα υπόλοιπα των δανείων του αναγράφεται μόνο το κεφάλαιο και όχι οι τόκοι που πληρώθηκαν. Μάλιστα μας απέστειλε νέο έγγραφο της Alpha Bank που δείχνει αναλυτικά και κατ έτος ότι πράγματι πλήρωνε πολύ μεγαλύτερα ποσά, άνω των 10.000 ευρώ ανά έτος. Επίσης ανέφερε στην εφημερίδα μας: «Δεν έχω ζητήσει και δεν έχω λάβει καμία διακριτική μεταχείριση. Το δάνειο μου ακολουθεί ακριβώς το Πρόγραμμα πληρωμών όπως προβλέπει η Σύμβασή μου και μάλιστα έχω και το bonus που λαμβάνουν οι πελάτες που δεν έχουν καθυστερήσει ποτέ ούτε μία δόση».

Σημειώνεται πάντως ότι δεν είναι σύνηθες (και πιθανότατα δεν είναι σωστό) να αναγράφεται στο πόθεν έσχες μόνο το υπόλοιπο του κεφαλαίου ενός δανείου, χωρίς τους τόκους. Πιθανόν να οφείλεται σε λάθος ενημέρωση της τράπεζας. Τέλος ως προς την πλατινένια πιστωτική κάρτα που δεν έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι είναι δηλωμένη κανονικά στο Ε1 της εφορίας. Σημειώνουμε όμως ότι θα έπρεπε να την είχε συμπεριλάβει και στο πόθεν έσχες για να είναι απολύτως σωστή η δήλωση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW