Παρασκευή 7/5/2021

Ελληνική Λύση: «Ρίσκο» η άφιξη τουριστών από το εξωτερικό

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παγιδευμένη στα θετικά άρθρα των διεθνών ΜΜΕ, χωρίς πρόγραμμα και στα τυφλά, θέλει να επιστρέψει στην κανονικότητα και να επιτρέψει -ρισκάροντας- την άφιξη τουριστών» κατήγγειλε η Ελληνική Λύση.

«Εάν πράγματι ισχύουν όσα λέει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό (διατηρούμε επιφυλάξεις λόγω των περιστατικών με Πρωτοψάλτη, Μπακογιάννη κ.λπ., σε συνάρτηση με την έλλειψη ελέγχου και σχεδίου και δεδομένων των δηλώσεων του κ. Τσιόδρα ότι το 50% των κρουσμάτων ήταν εισαγόμενα), φοβούμαστε ότι θα οδηγηθούμε σε ολοσχερή καταστροφή» αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και καταλήγει: «Εμείς καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις, ώστε να ανοίξει ο τουρισμός με ασφάλεια, μεταξύ των οποίων ο εσωτερικός επιδοτούμενος τουρισμός και η επιδότηση των ξενοδόχων με αγορά ελληνικών προϊόντων».

Στο μεταξύ, ανήσυχος για τη νέα μορφή ενίσχυσης των κρατών-μελών με τη μορφή δανείων και όχι ευρωομολόγων εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μανώλης Φράγκος. Σε συνέντευξή του, ο κ. Φράγκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι χώρες που έχουν καταστραφεί με τα μνημόνια θα μπουν σε καινούργιο φαύλο κύκλο δανεισμού, μπορεί να είναι καταστροφική αυτή η δανειοδότηση. Η έξοδος της Βρετανίας ήταν ιστορική στιγμή, ο ευρωσκεπτικισμός αναπτύσσεται και πολλοί είναι με το ένα πόδι εκτός. Αν κάποιες καταστάσεις δεν διαχειριστούν σωστά και εξουσιάζουν οι βόρειοι τους νότιους, από τη στιγμή που δεν υπάρχει αλληλεγγύη, καταλαβαίνει κανείς ότι κινδυνεύουν τα θεμέλια της Ε.Ε.».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ