Ο Πολάκης ζητάει το «κεφάλι» του Γιάννη Καρβέλη για τις υπερκοστολογήσεις

Must Read

Δεν κάνει βήμα πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την υπόθεση «υπερκοστολογήσεων», όπως καταγγέλλει, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος άλλωστε ήταν εκείνος που ανέδειξε αρχικώς το θέμα με σωρεία αναρτήσεων στα social media, να ζητεί την κεφαλή του διοικητή επί πίνακι.

Απευθύνοντας σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του Γιάννη Καρβέλη και την ακύρωση των «σκανδαλωδών» συμβάσεων, καταγγέλλοντας διασπάθιση δημόσιου χρήματος, καθώς, όπως είπε, χρησιμοποιήθηκαν οι επείγουσες διαδικασίες προκειμένου να δοθούν οι συμβάσεις.

Απαντώντας, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης υποστήριξε πως όλα έγιναν όπως ορίζουν οι νόμοι και οι προσφάτως εκδοθείσες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, επισημαίνοντας πως ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ έχει καταθέσει τον φάκελο της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και την Επιτροπή Ανταγωνισμού. «Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε» είπε.

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε, επικαλούμενος έγγραφα στα οποία φαίνονται -κατά τον ίδιο- μεγάλες «αδικαιολόγητες» αποκλίσεις στους αριθμούς πρωτοκόλλου. «Βάλαμε πλάτη στην κρίση, αλλά πλάτη σε λεφτόδεντρα κολλητών δεν θα βάλουμε» πρόσθεσε, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ωστόσο απάντησε ότι όλα έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες και πως η κυβέρνηση δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί, καθώς και ότι οι χαρακτηρισμοί περί σκανδάλου είναι «αβάσιμοι και αδικαιολόγητοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This