Το «Έτερος Εγώ» φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Νetflix! (video)

Η επιτυχημένη αστυνομική σειρά βρίσκεται ένα βήμα πριν την προβολή της στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα

Must Read

Στην παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix έχουμε δει ισπανικές σειρές όπως το «La Casa de Papel», κορεάτικες όπως το «Mr. Sunshine», γερμανικές όπως το «Unorthodox», αλλά και τουρκικές όπως το «Ethos». Μήπως έφτασε η στιγμή να δούμε και μια ελληνική σειρά;

Το αστυνομικό σίριαλ «Έτερος Εγώ», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, και με πρωταγωνιστές τους Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Δημήτρη Καταλειφό, Γιώργο Χρυσοστόμου, Φρανσουά Κλουζέ, Μάνο Βακούση και Πέτρο Λαγούτη βρίσκεται ένα βήμα πριν την προβολή του στη γνωστή streaming πλατφόρμα!

Ο δεύτερος κύκλος του αστυνομικού θρίλερ που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020 στην Cosmote TV, με τίτλο «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» (8 επεισόδια), κάνοντας τεράστια επιτυχία, βρίσκεται λίγο πριν ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στο εξωτερικό μέσω Netflix, αφού είναι πολύ πιθανό σύντομα να πάρει το «πράσινο φως» για να κλείσει η συμφωνία και να προβληθεί μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας σε όλες τις γωνιές της Γης!

Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις

Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα η εκπομπή του STAR «Στη Φωλιά των Κου Κου», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της σειράς βρίσκονται σε πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο. Για να «ανέβει» στην πλατφόρμα πρέπει και να πάρει το «ok» πρέπει να περάσει 5 στάδια, και το «Έτερος Εγώ» έχει περάσει τα 2, τα οποία αφορούν κυρίως σε θέματα ποιότητας.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Στην πρώτη σεζόν, ο καθηγητής Εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) αλλάζει το χρόνο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του, παράλυτος από τον λαιμό και κάτω, ύστερα από την παράσυρσή του από ένα αυτοκίνητο και την εγκατάλειψή του από τον οδηγό, τέσσερα χρόνια πριν. Την Πρωτοχρονιά βρίσκεται νεκρή, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου έμενε, η πρώην δικαστικός Χριστίνα Δεσύλα.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας επρόκειτο για ατύχημα. Στις 4/1/2015 βρίσκεται άγρια δολοφονημένος ο γιατρός Αλέξης Παππάς (Δημήτρης Μαύρος). Ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) ζητά τη βοήθεια του πρύτανη Αδαμαντινού (Δημήτρης Καταλειφός) και εκείνος στρέφεται στον καθηγητή Λαΐνη, ο οποίος πηγαίνει στον τόπο του εγκλήματος και από αυτήν τη στιγμή αρχίζει ένα άγριο κυνηγητό.

  • Δείτε το trailer της πρώτης σεζόν:

Στη δεύτερη σεζόν, όπου παίζουν, επίσης, ο Τάσος Νούσιας και η Άννα Μενενάκου, οι φόνοι γίνονται σε κοπέλες οι οποίες έχουν ένα τατουάζ της Μέδουσας στον σβέρκο τους. Η διαφορά τώρα, όμως, είναι πως εμπλέκεται σε κάποιο τομέα και το Πανεπιστήμιο όπου διδάσκει ο Λαΐνης, με αποτέλεσμα με κάποιον τρόπο να βρεθεί ένοχος για τη μία δολοφονία ο φίλος και συνάδελφός του Ηλίας, που τον υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

  • Δείτε το trailer της νέας σεζόν:

*πηγή φωτό: unboxholics.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This