Οι αδελφές Σπανομάρκου επιστρέφουν με τραγούδι παραλίας!

Ένα τραγούδι που οδηγεί τον ακροατή νοητά σε παραλίες!

Must Read

Αυτό που όλοι περιμένουμε μετά από τόσους μήνες καραντίνας, είναι ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεγνοιασιά και διασκέδαση. Οι διεθνώς διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες Αρετή & Ιωάννα Σπανομαρκου , έγραψαν τα «Ανεμοσκορπίσματα», ένα τραγούδι που οδηγεί τον ακροατή νοητά σε παραλίες, και παρέες με κιθάρες στο ηλιοβασίλεμα!

Ένα έντεχνο τραγούδι που ερμηνεύει ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Βατικιώτης, σε στίχους του ποιητή Ιωάννη Μάρκου, που μας ταξιδεύει σε ανείπωτα λόγια αγάπης, όλο ρομαντισμό και υπέροχες μελωδίες.

Ο Νίκος Βατικιώτης είναι ένας ηθοποιός του θεάτρου, με παρουσία ετών σε μεγάλες παραγωγές, αλλά και συμμετοχές σε ξένες και ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες. Ο Νίκος Βατικιώτης έχει κάνει την πορεία του και στην τηλεόραση, ενώ πρόσφατα τον είδαμε στην σειρά «Ήλιος», στον ρόλο του…. κακού! Ομολογουμένως είναι μεγάλη η αντίθεση με την αισθαντική ερμηνεία που ακούμε στο νέο τραγούδι των αδελφών Σπανομάρκου, που τον εμπιστεύθηκαν και του χάρισαν ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια τους! Τον γνώρισαν άλλωστε μέσα από την συνεργασία τους στην άκρως επιτυχημένη παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Ντίκενς (σκην. Κωνσταντίνα Νικολαΐδη), όπου είχαν γράψει την μουσική, για την οποία οι διεθνώς διακεκριμένες συνθέτριες κέρδισαν 3 χρυσά μετάλλια στα Global Music Awards στην Καλιφόρνια! Έμελλε να τον ξεχωρίσουν για το ταλέντο του και να τον βάλουν στο studio για το νέο τους τραγούδι «Ανεμοσκορπίσματα», και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε! Είναι γνωστό άλλωστε πως οι βραβευμένες μουσικοσυνθέτριες Ιωάννα & Αρετή Σπανομάρκου, αρέσκονται στον πειραματισμό μπλέκοντας μουσικά μοτίβα, προσφέροντας πάντα νέους ήχους και δημιουργώντας επιτυχίες.

Οι αδελφές Σπανομάρκου, σχολίασαν στο Instagram σχετικά με τη συνεργασία τους:

«Σκεφτήκαμε ότι η επιλογή ενός ηθοποιού για την ερμηνεία, δίνει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στην έκφραση αυτού του τραγουδιού, με πολλά συναισθηματικά επίπεδα, χαρίζοντάς του ιδιαίτερη χροιά. Ο Νίκος Βατικιώτης είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, και έχει επίσης σπουδές μουσικής. Με πολλή χαρά του εμπιστευθήκαμε τα «Ανεμοσκορπίσματα», καθώς είναι ένα κομμάτι αισθαντικό, και μπόρεσε να αποδώσει άριστα το ύφος που φανταστήκαμε. Η νοσταλγική κιθάρα του Παντελή Κλήμη δένει εξαιρετικά με τα ατμοσφαιρικά κρουστά του Δρόσου Σκυλλά, ενώ όλες οι ηχογραφήσεις έγιναν στο σύγχρονοstudio του Τάσου Ρούσση, στενό συνεργάτη μας επί πολλά έτη. Ευχόμαστε  ότι με αυτό τον συνδυασμό των τεχνών, θα δοθεί ένα μικρό έρεισμα στους ακροατές, να εξερευνήσουν την σύγχρονη Ελληνική ποίηση, που βρίσκεται σε άνθηση και πάλι»

Τα «Ανεμοσκορπίσματα» ανήκουν στο φιλόδοξο project των αδελφών Σπανομάρκου, με μελοποιήσεις σύγχρονων Ελλήνων ποιητών, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ανανεώσει το ενδιαφέρον στην τέχνη της ποίησης, με όχημα το έντεχνο τραγούδι! 

Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι εδώ στο YouTube, αλλά και στο Spotify, Amazon, iTunes, Shazam:

Κυκλοφορεί από την STROFINX σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This