Η Τουρκία ήθελε να δολοφονήσει ευρωβουλευτή και να δημιουργήσει χάος στην Αυστρία!

Must Read

Σε πρωτοφανείς αποκαλύψεις προέβη κατά την ανάκριση που από τις αυστριακές αρχές, τούρκος πράκτορας ο όποιος είχε συλληφθεί. Αποκαλύψεις που τεκμηριώνουν ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος – δολοφόνος και εντάσσει επισήμως στην κρατική της πολιτική δολοφονίες ακόμα και εκλεγμένων αντιπροσώπων ξένων κρατών, όταν θεωρεί ότι δεν εξυπηρετούν τις επιδιώξεις της.

Και όμως, υπάρχουν ακόμα δυτικές χώρες που αντί να παίρνουν ξεκάθαρα το μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου, ωθούν την πατρίδα μας σε διάλογο με ένα κράτος που καθημερινά αποδεικνύεται παγκόσμιος ταραξίας.

Τούρκος πράκτορας της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών λοιπόν, ονόματι Φεγιάζ Ο. , παραδέχθηκε κατά την ανάκριση του από τις αυστριακές αρχές, ότι τον Αύγουστο του είχε δοθεί εντολή να σκοτώσει την Κούρδισα πολιτικό και μέλος του κόμματος των Πρασίνων της Αυστρίας Μπεριβάν Ασλάν.

Την αποκάλυψη την έκανε ο αυστριακός πολιτικός Πίτερ Πιλζ στην ιστοσελίδα Zack Zack όταν ενημερώθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας ότι το όνομά του ήταν σε λίστα ανθρώπων που θα δολοφονούνταν μαζί με την Ασλάν και τον ευρωβουλευτή Αντρέας Σίντερ! Από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών!

Ο Τούρκος πράκτορας μάλιστα κατά την ίδια ανάκριση ομολογήσει ότι το σχέδιο ήταν να προκληθεί χάος στην Αυστρία.

Η Μπεριβάν Ασλάν, στόχος δολοφονίας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών

Το θράσος των τούρκων που χαρακτήριζαν τους διαδηλωτές «τρομοκράτες»!

Η Μπεριβάν Ασλάν ως πολιτικός που επικεντρώνεται στις μειονότητες στην Αυστρία, αποκάλυψε ένα δίκτυο πρακτόρων της ΜΙΤ, σε αρκετές αυστριακές επαρχίες συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας Βιέννης. Οι πράκτορες αυτή ήταν επιφορτισμένοι με τη δημιουργία ταραχών ανάμεσα στις κοινότητες Τούρκων και Κούρδων.

Τον Ιούνιο ακραία εθνικιστικές τούρκικες ομάδες, είχαν θέσει στο στόχαστρο πολλές συγκεντρώσεις που είχαν οργανωθεί στη Βιέννη από Κούρδους. Tότε η Τουρκία εξέδωσε δήλωση αναφέροντας πως οι κουρδικές αυτές ομάδες είχαν δεσμούς με οργανώσεις που χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές τόσο από την Τουρκία όσο και από την ΕΕ. Στις 1:00 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νεχάμμερ είχε δηλώσει ότι χώρα ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις σε άτομο που ομολόγησε ότι κατασκόπευε για την ΜΙΤ. Τότε δεν είχαν δοθεί λεπτομέρειες για εκείνο το άτομο. Την Τετάρτη μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Χάραλντ Σόρος-εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, ανέφερε πως οι αυστριακές αρχές εξετάζουν την υπόθεση.

ahvalnews.com – Τουρκικά νέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This