Η φωτογραφία με τον προφυλακισμένο Μένιο Φουρθιώτη που έγινε viral 

Σε κάποια γειτονιά της Αθήνας...

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία που απεικονίζει ένα graffiti με το πρόσωπο του Μένιου Φουρθιώτη.

Ο καλλιτέχνης με σαρκαστική διάθεση ζωγράφισε το πρόσωπο του παρουσιαστή που είναι προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία, ενώ γύρω από τη φάτσα της τηλεπερσόνας έχει προσθέσει στίχους από το «Αερικό» άσμα που έγραψε Θανάσης Παπακωνσταντίνου το 1998.

«Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει» έγραψε και πρόσθεσε «Μένιο κράτα γερά».

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής που βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, «έσταξε μέλι» για τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου και την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου. Αφού εκθείασε το σωφρονιστικό σύστημα, ανέφερε μάλιστα ότι δεν θέλει να φύγει από τη φυλακή… Μια μέρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι το αίτημα του για δορυφορική τηλεόραση και κρουασάν στο πρωινό έγιναν… δεκτά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This