Αρχική VIRAL Οι 10 διάσημοι που δεν γνωρίζατε ότι είναι υιοθετημένοι

Οι 10 διάσημοι που δεν γνωρίζατε ότι είναι υιοθετημένοι

0
Οι 10 διάσημοι που δεν γνωρίζατε ότι είναι υιοθετημένοι

Τρανταχτά του χώρου της τέχνης αλλά και της πολιτικής που έχουν υιοθετηθεί. Και μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι δεν μεγάλωσαν με τους βιολογικούς τους γονείς, αλλά σίγουρα οι θετές τους οικογένειες τους προσέφεραν κίνητρα και υπόβαθρο να γίνουν οι μεγάλες προσωπικότητες που όλοι γνωρίσαμε.

Αντώνης Λουδάρος

Ο Αντώνης Λουδάρος έχασε τη μητέρα του σε μικρή ηλικία και υιοθετήθηκε από την θεία του γι΄αυτό και στα επίσημα έγγραφα φέρει δύο επώνυμα, ενώ το «Λουδάρος» είναι το πατρικό του.

Έντι Μέρφι

Ο Έντουαρντ Ρίγκαν Μέρφι καλύτερα γνωστός ως Έντι Μέρφι πέρασε τα παιδικά του χρόνια με την ανύπαντρη μητέρα του Λίλιαν.Ο πατέρας του δολοφονήθηκε και η μητέρα του αρρώστησε βαριά με αποτέλεσμα να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Χρύσα Ρώπα

Στα 12 της χρόνια η ηθοποιός έμαθε πως είναι υιοθετημένη και το σοκ ήταν μεγάλο, όπως έχει εξομολογηθεί.

Μπιλ Κλίντον

Ο πατέρας του πρώην πλανητάρχη πέθανε σε τροχαίο όταν ο Μπιλ Κλίντον ήταν βρέφος τριών μηνών. Αργότερα η μητέρα του παντρεύτηκε τον Ρότζερ Κλίντον, ο οποίος υιοθέτησε τον Μπιλ ως δικό του παιδί.

Μάριος Φραγκούλης

Από μικρή ηλικία – από 4 ετών – ο ερμηνευτής γνώριζε πως είναι υιοθετημένος. Όπως μάλιστα έχει δηλώσει υπήρξε τυχερός που έπεσε στα χέρια δύο ανθρώπων που τον αγάπησαν πραγματικά ίσως περισσότερο κι από ένα δικό τους παιδί.

Άση Μπήλιου

Στην εφηβεία, στα 15 της χρόνια έμαθε η διάσημη αστρολόγος πως είναι υιοθετημένο παιδί. Η ίδια έχασε σε μικρή ηλικία τους ανάδοχους γονείς και έμαθε την αλήθεια μετά το θάνατό τους. Δε θέλησε ποτέ να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς.

Στιβ Τζομπς

Ο Στιβ Τζομπς ήταν το παιδί μιας σχέσης ριζοσπαστικής για την εποχή, τέκνο Σύρου Μουσουλμάνου και Γερμανοελβετής Καθολικής. Οι γονείς τους είχαν αντιρρήσεις γι΄αυτή τη σχέση κι ο Στιβ δόθηκε για υιοθεσία στους Πολ και την Κλάρα Τζομπς, έναν μηχανικό και μία λογίστρια,στην Καλιφόρνια.

Πέτρος Τατσόπουλος

Στα 19 του έμαθε ο Πέτρος Τατσόπουλος ότι είναι υιοθετημένος ενώ τον βιολογικό του πατέρα δε τον γνωρίζει μέχρι σήμερα.

Μέριλιν Μονρόε

Από νήπιο είχε περάσει από πολλές ανάδοχες οικογένειες επειδή η μητέρα της δεν μπορούσε να την μεγαλώσει μόνη της. Μετά το θάνατο της μητέρας της υιοθετήθηκε από τον καλύτερο φίλο της. Ωστόσο, η υιοθεσία δεν πήγε καλά και αυτή πέρασε από 9 ανάδοχες οικογένειες και ένα ορφανοτροφείο μέχρι που παντρεύτηκε στην ηλικία των 16.

Νέλσον Μαντέλα

Ο πατέρας του ήταν τοπικός άρχοντας και σύμβουλος της βασιλικής οικογένειας των Θέμπου και πέθανε όταν ο Νέλσον ήταν εννέα ετών. Τότε, η μητέρα του, ανέθεσε τη φροντίδα του στον αντιβασιλέα των Θέμπου και εξάδελφο του πατέρα του και στη σύζυγό του.

Δείτε επίσης:Τζόκερ: 15 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Χοακίν Φίνιξ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας