Εφιαλτική αποκάλυψη Μόσιαλου για τον μεταλλαγμένο κορωνοϊό

Η αποκάλυψη Μόσιαλου δείχνει γιατί η Γαλλία πήρε αυτά τα σκληρά μέτρα απέναντι στην Βρετανία.

Must Read

Η αποκάλυψη του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου για το μεταλλαγμένο στέλεχος κορωνοϊού που έχει εντοπιστεί στην Βρετανία, ισοδυναμεί με εφιάλτη. Εξηγεί όμως το γιατί οι Γάλλοι σφράγισαν τα σύνορα με την Βρετανία και τότε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας είχε κάνει τις πολύ σκληρές δηλώσεις αποκαλύπτοντας πως η κατάσταση στη Βρετανία έχει φύγει εκτός ελέγχου.

Το οτι το μεταλλαγμένο στέλεχος του COVID είναι πολύ πιο μεταδοτικό, το γνωρίζαμε ήδη. Όπως γνωρίζαμε ότι μεταδίδεται περισσότερο και σε παιδιά. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε και προκαλεί τρόμο, είναι ότι ο αριθμός των ασυμπτωματικών ασθενών με τον μεταλλαγμένο κορωνοϊό, είναι ίσος με τον αριθμό των συμπτωματικών!

Το μεταλλαγμένο στέλεχος της COVID-19 δεν είναι πιο θανατηφόρο, αλλά πιο μεταδοτικό κατά 30 με 50%” τόνισε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, για τη μετάλλαξη του κορονοϊού που εντοπίστηκε πρώτα στη Μεγάλη Βρετανία, προσθέτοντας πως αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι πως ο αριθμός των ασυμπτωματικών ασθενών με το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού είναι ίδιος με τους συμπτωματικούς.

Μιλάμε για μία ασύλληπτη κατάσταση όπου δεκάδες χιλιάδες φορείς χωρίς κανένα σύμπτωμα, συνιστούν πραγματικές υγειονομικές βόμβες αφού μπορούν να μεταδώσουν τον ιό χωρίς να γνωρίζουν καν ότι τον έχουν, χωρίς φυσικά να είναι σε καραντίνα, και μάλιστα έναν ιο που μεταδίδεται σχεδόν με την διπλάσια ευκολία από το βασικό στέλεχος που είχε εντοπιστεί!

Η αποκάλυψη αυτή του Ηλία Μόσιαλου έρχεται να προστεθεί στην έρευνα που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην μεγάλη Βρετανία και έδειξε ότι ένας στους τρεις ασθενείς που ήδη έχουν θεραπευτεί από κορωνοϊό, επέστρεψε στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα, ενώ 13 στους 100 ασθενείς που είχαν θεραπευθεί, έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού! Αντιμετωπίζουμε πλέον μία ύπουλη ασθένεια, την μοναδική μαζί με τον καρκίνο που ενώ έχει εξαφανιστεί, επιστρέφει εκεί που δεν το περιμένεις κι εσύ τελειώνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This