Gadget που μοιάζει με ακουστικά καθαρίζει αυτόματα τα αυτιά μέσα σε 35 δευτερόλεπτα

Must Read

Απίθανο gadget, που μοιάζει με ακουστικά για αυτιά, υπόσχεται να βοηθήσει στο μέλλον όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις μπατονέτες για να καθαρίσουν τα αυτιά τους από το κερί, καθώς το κάνει αυτόματα μέσα σε μόλις 35 δευτερόλεπτα.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Τα ακουστικά καθαρισμού των αυτιών OtoSet Ear Cleaning System έλαβαν την έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA ως ασφαλής και αποτελεσματική συσκευή. Παράλληλα, η start-up του Σιάτλ SafKan Health που το ανέπτυξε έλαβε χρηματοδότηση 7.460.000 ευρώ από την επενδυτική εταιρία Unorthodox Ventures για να αρχίσει η μαζική παραγωγή.

Η συσκευή που ρίχνει νερό στο εσωτερικό του αυτιού χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό σύστημα απορρόφησης του υγρού, έτσι ώστε να αφαιρέσει γρήγορα και αποτελεσματικά το κερί. Το βρόμικο νερό συσσωρεύεται στην εξωτερική πλευρά των ακουστικών, ενώ νέο καθαρό νερό καταλήγει στο αυτί για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του.

Σε πρώτη φάση το OtoSet Ear Cleaning System απευθύνεται στους γιατρούς που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για τους ασθενείς τους, καθώς η τιμή του έχει προσδιοριστεί στα 2.568 ευρώ.

Ωστόσο υπάρχουν σοβαρές ελπίδες ότι με τον καιρό και τη διάδοσή του το κόστος του gadget θα πέσει σημαντικά, ώστε μια μέρα να μπορεί να το αποκτήσει σε μια λογική τιμή οποιοσδήποτε το επιθυμεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This