Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Έξι λεπτά χάδια πριν και μετά την ερωτική πράξη, προσφέρουν μέγιστη ικανοποίηση στο ζεύγος!

Must Read

Ο πιο γρήγορος τρόπος για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής μετριέται με το ρολόι, καθώς οι ειδικοί αποκάλυψαν ότι ο πολύ απλός «κανόνας των έξι λεπτών», που αφορά στη διάρκεια των προκαταρκτικών, είναι πολύ ευεργετικός, ειδικά για τις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις!

Έρευνα που έγινε σε 1.500 Καναδούς και Καναδέζες ηλικίας από 18 ως 24 ετών, έδειξε ότι οι άνθρωποι όλων των σεξουαλικών επιλογών που συμμετείχαν σε «τρυφερότητες προ του σεξ» (βλέπε φιλιά, χάδια κ.λπ.), που διαρκούν τουλάχιστον έξι λεπτά, ήταν πολύ πιο πιθανό να νιώθουν «πολύ σεξουαλικά ικανοποιημένοι».

Ακόμα περισσότεροι δε, δηλαδή το 56% των ανδρών και το 55% των γυναικών, ήταν ακόμη πιο ικανοποιημένοι, όταν υπήρχαν χάδια για το ίδιο χρονικό διάστημα και μετά τη διείσδυση!

«Συχνά ξεχνάμε την ευκαιρία για δέσιμο μετά το σεξ. Είμαστε τρωτοί, νιώθουμε χαλαροί και πιο συνδεδεμένοι, οπότε είναι η τέλεια στιγμή για οικειότητα, που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση», σχολιάζει ο Robin Milhausen, καθηγητής του πανεπιστημίου Guelph.

Διαβάστε επίσης: Στα «πράσα» φυσικοθεραπευτής που κακοποιούσε σεξουαλικά ασθενείς του (video)

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρίας προφυλακτικών Trojan και του Συμβουλίου Σεξουαλικής Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης του Καναδά, έδειξε, επίσης, ότι η πλειονότητα των ανδρών συμφώνησε πως απόλαυσε αυτόν τον κανόνα, αλλά πρόσθεσε ότι μπορούσε να φτάσει σε οργασμό και χωρίς αυτόν.

Το 61% των γυναικών, ωστόσο, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει αλλιώς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This