Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης από την υπόθεση δολοφονίας ενός 67χρονου άνδρα, με φερόμενο δράστη τον ίδιο του τον γιο.
Η κόρη αποκάλυψε την τραγωδία
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του θύματος, που αναζητούσε από το Σάββατο τον πατέρα της, πήγε στη μονοκατοικία της οικογένειας στο Τριάδι για να δει τι συμβαίνει.
Μπαίνοντας στο ημιυπόγειο της κατοικίας, βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς εντόπισε τον 67χρονο νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος.
Στη συνέχεια ανέβηκε στον επάνω όροφο, όπου βρισκόταν ο 30χρονος αδερφός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας τους είναι νεκρός, εκείνος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας, υποστηρίζοντας πως όλα συνέβησαν μετά από καυγά.
Εξετάζεται κατσαβίδι ως όπλο του εγκλήματος
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να διαπράχθηκε με κατσαβίδι, το οποίο εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο 67χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι αστυνομικοί που μπήκαν στον χώρο έκαναν λόγο για ιδιαίτερα σκληρές εικόνες.
Πατέρας και γιος φέρεται να έμεναν στην ίδια μονοκατοικία, ωστόσο χρησιμοποιούσαν διαφορετικούς χώρους, με τον 30χρονο να διαμένει στον επάνω όροφο και τον 67χρονο στο υπόγειο.
Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή
Αύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 67χρονου, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και ο τρόπος θανάτου.
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το έγκλημα.
Δείτε επίσης:







