ΑΡΧΙΚΗΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣΝόμος και τάξη

Νόμος και τάξη

Όλα κι όλα. Για δύο πράγματα (μεταξύ πολλών άλλων) που μπορεί σίγουρα να υπερηφανεύεται η Εθνοσωτήριος, είναι ότι έχει κάνει τους πολίτες αυτής της χώρας να νιώθουν λεφτάδες και ασφαλείς. Τι όχι;

Με την οικονομία μας να πάει από το καλό στο καλύτερο, τα εισοδήματα των νοικοκυριών να ενισχύονται σημαντικά από τις γενναίες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, τους φόρους να μειώνονται και την ικανοποίηση του λαού να είναι εμφανής κάθε ώρα και λεπτό, η Ελλάδα ζει στιγμές ονείρου. Κυριολεκτικά.

Τι να πει κανείς όμως για την τάξη και ηρεμία που επικρατεί στις γειτονιές μας. Αυτή είναι πραγματικά άξια θαυμασμού. Θυμίζει κάτι από άλλο πλανήτη.

Κόσμος να κοιμάται με ξεκλείδωτες πόρτες, με ανοιχτά παράθυρα, να περπατάει αμέριμνος στο δρόμο, να μην φοβάται και τη σκιά του. Να μην τρέμει ότι θα τον μαχαιρώσουν, θα τον πυροβολήσουν, θα τον βιάσουν, θα τον ληστέψουν, θα τον πατήσουν, ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Αυτή η χώρα έχει μετατραπεί σε Κήπο της Εδέμ. Κι όποιος δεν δοξάζει ολημερίς και ολονυχτίς την Εθνοσωτήριο, είναι αχάριστος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης