ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘρίλερ στην Αττική: Μηχανή διέφυγε από τη ΔΙΑΣ και καρφώθηκε σε σχολικό στο Κερατσίνι

Θρίλερ στην Αττική: Μηχανή διέφυγε από τη ΔΙΑΣ και καρφώθηκε σε σχολικό στο Κερατσίνι

Η μηχανή χωρίς πινακίδες προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Επεισοδιακή καταδίωξη που ξεκίνησε από την περιοχή των Μεγάρων και ολοκληρώθηκε στο κέντρο του Κερατσινίου κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα, όταν μηχανή χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τη μηχανή στην περιοχή των Μεγάρων και διαπίστωσαν ότι δεν έφερε πινακίδες.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο εκείνος αγνόησε τις εντολές και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να ακολουθούν τη μοτοσικλέτα μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, της λεωφόρου Σχιστού και στη συνέχεια της λεωφόρου Σαλαμίνος, στο Κερατσίνι.

Η καταδίωξη σταμάτησε μετά τη σύγκρουση

Η κινηματογραφική καταδίωξη πήρε τέλος όταν η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βίντεο-ντοκουμέντο από το σημείο φαίνεται η μηχανή να έχει ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου μετά τη σύγκρουση, ενώ οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην επιχείρηση φτάνουν τρέχοντας για να ακινητοποιήσουν τους δύο αναβάτες.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά ο 25χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και η 22χρονη συνεπιβάτιδά του.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο, συνελήφθησαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και για το αδίκημα της απείθειας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης