ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΦάμελλος: Δεν καταδίκασε την επίθεση Κυρανάκη σε Τσίπρα

Φάμελλος: Δεν καταδίκασε την επίθεση Κυρανάκη σε Τσίπρα

Τι είπε για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη

Απέφυγε ο Σωκράτης Φάμελλος να πάρει θέση για την εμφυλιοπολεμική επίθεση του Κώστα Κυρανάκη στην ΕΛΑΣ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «για να μην σκιάσω την τραγικότητα της απώλειας και της θέσης μας, δεν θα προβώ σε κανένα σχολιασμό για τα πολιτικά σχόλια κυβερνητικών στελεχών, που την ακολούθησαν»

Φάμελλος για την εμπρηστική επίθεση

Ο Σ. Φάμελλος αναφέρθηκε και στο θάνατο δύο ανθρώπων από πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη και στον τραγικό θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα.

«Πρόκειται για μία είδηση που μας συγκλονίζει όλους. Μια άνανδρη αποτρόπαια και καταδικαστέα τρομοκρατική επίθεση που οδήγησε στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην Αφροδίτη Νέστορα και στους οικείους της», είπε και συνέχισε: «η τρομοκρατία, η απειλή κατά της ζωής και η άσκηση βίας δεν έχουν καμία απολύτως θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Είναι σε πλήρη αντίθεση με τα ιδανικά μας και τις αξίες μας. Ζητάμε από τις αρμόδιες Αρχές να κινηθούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, ώστε οι υπεύθυνοι να βρεθούν άμεσα και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαιη αυτή δολοφονική επίθεση».

Τι είπε για την ακρίβεια

Αναφερόμενος στην ακρίβεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «είμαστε στην τελευταία θέση της Ευρώπης ως προς τη σχέση εισοδήματος μισθού και κόστους ζωής. Ο μισθός τελειώνει το πολύ στις 15 πρώτες ημέρες, και εσείς κάνετε συμφωνία με σούπερ μάρκετ και βιομήχανους να μείνει η ακρίβεια για 2 μήνες ακόμα και με συμφωνία φίλων να πέσει το φθινόπωρο.Ζήσε Μάη μου, δηλαδή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθύμισε δε ότι σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, ο πραγματικός μέσος ετήσιος μισθός το 2025 παραμένει 31% χαμηλότερος από το 2009, ενώ η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων συνεχίζει να συνθλίβεται από την ακρίβεια και ότι οι διεθνείς τιμές πετρελαίου brent έπεσαν 25% αλλά στα διυλιστήρια οι τιμές είναι ακόμα στα ύψη.

Δείτε επίσης:

Κυρανάκης κατά Τσίπρα για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

Σαμαράς κατά Τσίπρα: «Βάζει πλάτη και για τις Πρέσπες του Αιγαίου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης