Κυριάκος Βελόπουλος: «Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι βάρβαροι εισβολείς είναι η ισχύς των όπλων»

Must Read

«Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι βάρβαροι εισβολείς δεν είναι η νομική, αλλά η ισχύς των όπλων». Αυτό είναι το σαφές και ισχυρό μήνυμα που έστειλε η Ελληνική Λύση, καλώντας την κυβέρνηση να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και να μην αφήνει αναπάντητες τις προκλητικές δηλώσεις της Αγκυρας.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου ξεκαθάρισε ότι είναι ανεπίτρεπτο η τουρκική πλευρά να προαναγγέλλει εισβολή διά στόματος του ίδιου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Ελλάδα να απαντά μέσω συμβούλων του πρωθυπουργού. «Η μόνη απάντηση εάν το τουρκικό γεωτρύπανο παραβιάσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι η άμεση βύθισή του» ξεκαθάρισε μάλιστα η Ελληνική Λύση, σημειώνοντας, πάντως, ότι ακριβώς αυτή η πρόθεση της Ελλάδας, που αποτελεί ταυτόχρονα και μοναδική επιλογή, πρέπει να κοινοποιηθεί σε όλους τους εταίρους και στην ίδια την Τουρκία, στο ανώτατο δυνατό επίπεδο.

Ο διπλωματικός δρόμος

Την ίδια ώρα, την ανησυχία του για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Βίτσα να καλεί την κυβέρνηση να ακολουθήσει τον διπλωματικό δρόμο. «Οταν έχεις μία διαφορά, το πρώτο που κάνεις είναι να ακολουθείς τον διπλωματικό δρόμο. Το υπουργείο Εξωτερικών έχει τον πρώτο λόγο» σημείωσε ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει μια αύξηση της προκλητικότητας από την πλευρά της τουρκικής κυβέρνησης, γιατί με τον τουρκικό λαό δεν μας χωρίζει τίποτα».

Οσο για το Κίνημα Αλλαγής, ξεκαθάρισε, διά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Παύλου Χρηστίδη, ότι «οποιαδήποτε φράση και λέξη, όποια λόγια χρησιμοποιεί η Τουρκία δεν θα πρέπει να μένουν αναπάντητα», επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η τουρκική προκλητικότητα πρέπει να δημοσιοποιείται σε όλα τα διεθνή φόρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This