ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΔούρου για την απουσία από τη δεξίωση στο Προεδρικό: «Αποφασίσαμε να τιμήσουμε τόπους και όχι γρασίδι και γαρίδες»

Δούρου για την απουσία από τη δεξίωση στο Προεδρικό: «Αποφασίσαμε να τιμήσουμε τόπους και όχι γρασίδι και γαρίδες»

Τι είπε για Κοτζιά-Κασιμάτη

Με δηκτικό τρόπο επιβεβαίωσε η Ρένα Δούρου την απόφασή της να μην παραστεί στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Η πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε στη Βουλή από κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τόνισε: «δεν είναι η δική μου προσωπική απόφαση, συζητήσαμε τι σημαίνει να παρευρεθούμε στο Προεδρικό. Αποφασίσαμε να τιμήσουμε τόπους κι όχι γρασίδι και γαρίδες».

Υπενθυμίζεται ότι από το 2012 η Ρ. Δούρου και ως βουλευτής και ως περιφερειάρχης με προσωπική της απόφαση δεν έχει παραστεί ποτέ στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου, η Ρ. Δούρου μαζί με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα παραστεί (στις 20:00) στην εκδήλωση για την 52η επέτειο από την κατάρρευση της δικτατορίας που διοργανώνει ο ΣΦΕΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΩΝ ΕΞΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ 1967-1974) στο Πάρκο Ελευθερίας (όπου βρίσκονταν το ΕΑΤ-ΕΣΑ).

Δούρου για Κοτζιά και Κασιμάτη

Η πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για την επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Κοτζιά. «Δεν θα μπορούσα να μην μιλάω με τον Νίκο Κοτζιά, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου του πολιτικού μεγέθους του. Είχαμε πάρει συνεδριακή απόφαση και δεν υλοποιήθηκε», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «το «βάζουμε μπροστά ρόλους και πρόσωπα», αυτό τελείωσε το Σάββατο». Είναι ενδεικτικό της λογικής της πως όταν ρωτήθηκε αν θα διατηρηθεί ο Παύλος Πολάκης στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, η πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «είπαμε πως έχουμε φύγει από τη λογική των προσώπων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη η Ρ. Δούρου επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τη βουλευτή Νίνα Κασιμάτη, η οποία ακούγεται ότι θα πάει στο ΠΑΣΟΚ. «Με την κυρία Κασιμάτη μιλήσαμε, είναι στην Κύπρο, θα το συζητήσουμε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα», είπε και εμμέσως επιβεβαίωσε ότι κοιτά προς τους ανεξάρτητους βουλευτές για να ενισχύσει το κόμμα: «γι’ αυτό δουλεύαμε αλλά συντεταγμένα. Έχω χάσει το μέτρημα με τους ανεξάρτητους», είπε.

Δείτε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα δώσει το παρών στην επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης