Παρασκήνιο με τον διαβόητο Εντίκ: Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την έκδοσή του από το Ντουμπάι

Οι παλιές συλλήψεις και ο ρόλος ξένων αξιωματούχων

Προσπάθειες εδώ και μέρες για την έκδοση του διαβόητου «Εντίκ» και του συνεργού του, Λεωνίδα, από το Ντουμπάι καταβάλλει εδώ και μέρες η ελληνική αστυνομία.

Οι δύο κακοποιοί είχαν συλληφθεί ξανά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πριν δύο χρόνια, ωστόσο αρνήθηκαν να τους εκδώσουν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην υπόθεση μεσολαβούν κάθε φορά αξιωματούχοι κρατών του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Δείτε επίσης:

Άγριος καυγάς Μίνας Καραμήτρου – Άδωνι Γεωργιάδη στον «αέρα»

Ο Παναγιώτης Δουδωνής τραγούδησε Μανώλη Χιώτη σε ταβερνάκι

Σιγή από Καρυστιανού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης