Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα χνάρια του Αρμάνδου Δελαπατρίδη.

Must Read

Ο θρυλικός Αρμάνδος Δελαπατρίδης!  Ο αλησμόνητος «Πρόεδρος» των Αθηναίων που εκφωνούσε λόγους στην Πλατεία Συντάγματος ως πρόεδρος του «Κόμματος των Κυανολεύκων», ορκίζοντας υπουργό του όποιον εύρισκε μπροστά του να τον ακολουθεί για λίγο, έστω και αν ήταν πεσμένος κάτω από τα γέλια ακούγοντας το «ρήτορα».

Ο «ανεπανάληπτος» Ευάγγελος Βενιζέλος έχει τελευταία βαλθεί να μας φέρνει ολοένα και περισσότερο στη μνήμη τον Αρμάνδο Δελαπατρίδη! Από μικρός είχε δείξει δείγματα.  Όλοι θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ο Κώστας Λαλιώτης του είπε πως μόλις είχε μπει στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήθελε κιόλας να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, να λέει: «Ο Ευάγγελος δεν θέλει να γίνει αρχηγός μόνο του ΠΑΣΟΚ.  Θέλει να γίνει αρχηγός οιουδήποτε κόμματος».  Και ο Ανδρέας δεν έπεσε πολύ έξω.  Γνωστή  η πορεία του Ευάγγελου, με αποκορύφωμα να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ –«ηγέτης» του όπως ήθελε να λέει- και «συγκυβερνήτης» του Σαμαρά, για να συντριβεί στις εκλογές του 2015 και να το καταντήσει όπως ο Ζίγδης την Ένωση Κέντρου.  Γιατί έτσι θα μείνει στην ιστορία ο Ευάγγελος.  Ο Ζίγδης του ΠΑΣΟΚ.

Σπάζοντας κάθε ρεκόρ αλαζονείας και μωροφιλοδοξίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έφθασε χθες να πει ότι έχει αφήσει οδηγίες σε πρωθυπουργούς και υπουργούς, μετά την πολιτική του κατάντια, «τις οποίες είναι χρήσιμο να διαβάζουν»!  Για να προσθέσει: «Ο κ. Μητσοτάκης μου είπε ότι τις διαβάζει και ότι σε γενικές γραμμές συμφωνεί»!!!  Τέτοιο δούλεμα ο Κυριάκος στον Βενιζέλο, όπως οι παλιοί Αθηναίοι στον «Πρόεδρο» Αρμάνδο Δελαπατρίδη.

Το ωραιότερο είναι ότι μας λέει πως δεν «καταδέχεται» πια να γίνει υπουργός, αυτός ο μέγας «Πρόεδρος», «Ηγέτης» και «Συγκυβερνήτης»!! Το ξέρει ότι είναι «τοξικός» και δεν τον θέλει κανένας και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία «δεν καταδέχεται»!! Υφυπουργό «Μακεδονίας-Θράκης» υπό τον Καράογλου να τον έβαζαν θα έτρεχε να δεχτεί «για την Ελλάδα».

Ας τελειώνουμε. Έκανε και «κύκλο» ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να μιλάει σε όσους τον αντέχουν ακόμη.  Να μια ακόμη μακρινή ομοιότητα με τον Αρμάνδο Δελαπατρίδη.  Όσο και αν προσπαθεί, με κάτι γνωστούς τους και συμπαραστάτες του να περιφέρουν δεξιά και αριστερά τον δίσκο της πολιτικής επαιτείας υπέρ της αξιοποίησης του Ευάγγελου, γρήγορα θα καταλάβει ότι ο «κύκλος Βενιζέλου» έχει οριστικά κλείσει.  Όπως παλιά έκλεισε, όχι μέσα σε γέλια αλλά μέσα στη λησμονιά, ο «κύκλος» του Αρμάνδου Δελαπατρίδη!!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This