Για τσίπουρα στο… δημαρχοχωριό Ζέρβας-Κουκοδήμος

Must Read

Δύο ξαδέλφια συναντήθηκαν στο χωριό τους και δεν έχασαν ευκαιρία! Ο λόγος για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, που κατάγονται από τον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, πήγε το Σαββατοκύριακο στο πατρικό του σπίτι στο χωριό, και του δόθηκε η ευκαιρία να τα πει με τον ξάδελφό του Κώστα Κουκοδήμο (οι γιαγιάδες τους ήταν πρώτες ξαδέρφες), στα πάτρια εδάφη. Ε βλέπετε πρόκειται για σόι που βγάζει δημάρχους.

Στο πανέμορφο αυτό χωριουδάκι της Πιερίας, τον Άγιο Δημητριο που βρίσκεται στα Στενά της Πέτρας, ανάμεσα στον Όλυμπο και στα Πιέρια.  Μαζί τους ήταν και η κολλητή τους φίλου και υπεύθυνη του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Οι τρεις τους λοιπόν μαζί, απόλαυσαν τσιπουράκια και ντόπιους μεζέδες στην ταβέρνα του χωριού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This