ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΔίχως τέλος η τραγωδία σε Πολιτικά και Βασιλικά: Κάτοικος περιγράφει τις βασανιστικές ώρες (φωτογραφίες και video σοκ!)

Δίχως τέλος η τραγωδία σε Πολιτικά και Βασιλικά: Κάτοικος περιγράφει τις βασανιστικές ώρες (φωτογραφίες και video σοκ!)

Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της Εύβοιας, μετά την επέλεαση της κακοκαιρίας «Θάλειας». Οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες, οι άνθρωποι δηλώνουν απελπισμένοι, ενώ με όσα κουράγια τους έχουν μείνει, προσπαθούν να σώσουν ό,τι απέμεινε.

Η Γεωργία Φ., μίλησε αποκλειστικά στο newsbreak.gr για την ανείπωτη αυτή τραγωδία, κάνοντας λόγο για ένα ανατριχιαστικό βράδυ. «Από τις 23:00 το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να βρέχει. Το σπίτι κουνιόταν ολόκληρο, από τα μπουμπουνιτά και τους κεραυνούς. Για την ώρα έχει σταματήσει, αλλά ο ουρανός είναι κατάμαυρος!» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης