Πυρά από όλες τις πλευρές δέχθηκε για τις αναρτήσεις του ο Νίκος Καρανίκας

Must Read

Δεν περνά μέρα που να μην προκαλεί ο γνωστός Νίκος Καρανίκας, άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, όταν ήταν πρωθυπουργός. Ο κατά δήλωσή του θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να παρέμβει και στον δημόσιο λόγο του με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μία παρέμβασή του προκάλεσε την αντίδραση της Ν.Δ. και στις άλλες δύο προκάλεσε αντιδράσεις και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί με πολλούς ακόμη ο Καρανίκας εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά την ελληνοτουρκική κρίση, το οποίο θεωρεί ότι έγινε εκτός Μαξίμου. Έγινε θέμα σε πολλά ΜΜΕ αλλά και στο διαδίκτυο, με φωτογραφίες που υποστήριζαν ότι αποδείκνυαν ότι το μήνυμα γράφτηκε σε green box και στη συνέχεια μπήκαν από πάνω τα πλάνα του Μαξίμου. Ανακοίνωση κατά των ισχυρισμών αυτών εξέδωσε η Ν.Δ.:

«Την ώρα της εθνικής κρίσης το “Documento” και ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα, Καρανίκας μαζί με κουκουλοφόρους του πληκτρολογίου πρωτοστατούν σε μια χυδαία εκστρατεία λάσπης ότι δήθεν ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και ότι είναι κάπου κρυμμένος. Αν ποτέ η τουρκική μονταζιέρα χρειαστεί προσωπικό, είμαστε σίγουροι ότι θα τους προσλάβουν». Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Όση αθλιότητα και να επιστρατεύσει η κυβέρνηση κατά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει το έλλειμμα εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία».

Ο Καρανίκας όμως δέχτηκε και επίθεση από τα αριστερά για ανάρτηση που έκανε αναφορικά με την ελληνοτουρκική κρίση, κατηγορώντας ουσιαστικά για ενδοτισμό όσους αφήνουν το «Oruc Reis» ανενόχλητο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Να θυμίσουμε ότι ο Καρανίκας είναι αντιρρησίας συνείδησης. Αυτό του θύμισαν και οι… σύντροφοί του, στους οποίους φυσικά απάντησε: «Έμαθα ότι κάτι αριστεριστές πρώην αριστεροί και πρώην γυρολόγοι της Λαεν και όχι μόνο σχολιάζουν την πολιτική στάση των Αντιρρησιών Συνείδησης και προσωπικά εμένα στο ζήτημα της εθνικής πολιτικής».

Στον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Καρανίκας έχει ταχθεί στην πλευρά Τσίπρα, τον οποίο και στήριξε γράφοντας υπέρ του, για το μήνυμα που απηύθυνε ο πρώην πρωθυπουργός και στο οποίο φαινόταν από άθεος να δηλώνει μετάνοια…

Πηγή: Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This