Στην εντατική βρίκεται 15χρονος μαθητής από ανακοπή καρδιάς

Must Read

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρυσαν το μεσημερί της Παρασκευής (09/10/2020), οι μαθητές λυκείου στην Λαμία, όταν ένα 15χρονο αγόρι κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου, από ανακοπή καρδιάς. 

Οι μαθητές ειδοποίησαν αμέσως το ασθενοφόρο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έφτασαν στο σημείο, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του μαθητή στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με απινιδωτή, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία.

Στη συνέχεια ο νεαρός ασθενής, που έχει ιστορικό με την καρδιά του, εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και θα φανεί κατά πόσο το επεισόδιο δημιούργησε προβλήματα σε ζωτικά όργανα.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This